- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Konuşmadım knk çünkü play store da kayıtlı kartım vardı her ay otomatik ödeme yinelendiği için arasam da değişen bişey olmazHangi bankadan yaptıysan ödemeyi müşteri temsilcisini arayıp konuştun mu hiç onlarla durumu
paran geri ödenmez zamanında iptal etmen gerekirdi.Arkadaşlar bende 2 aylık ücretsiz youtube premium vardı o 2 ay dolunca onayım sorulmadan üyelik yenilenmiş ve kayıtlı kartımdan 1 aylık premium parası çekilmiş iptal ettim paramın geri ödenmesini talep ettim ancak olumlu bi geri dönüş alamadım paramı nasıl geri alabilirim fikri olan var mı ?
İptal ettim ama hala premium gözüküyorum hocamiptal ettiysen ve şu anda premium gözükmüyorsan 1 hafta içinde paranı geri atıyorlar, eğer ki premium gözüküyorsan 1 ay ücretli biçimde kullanacaksın demektir.
aynı durumu arkadaşım yaşamıştı. iptal ettikten uzun bir süre sonra ancak yolluyorlar parayı ama o uzun sürenin sebebini bilmiyorumArkadaşlar, bende 2 aylık ücretsiz YouTube Premium vardı. O iki ay dolunca onayım sorulmadan üyelik yenilenmiş ve kayıtlı kartımdan bir aylık Premium parası çekilmiş, iptal ettim. Paramın geri ödenmesini talep ettim ancak olumlu bir geri dönüş alamadım, paramı nasıl geri alabilirim? Fikri olan var mı?
Bence paranı alamazsın kanka. O 2 ay ücretsiz premiumunu zaten belirli bir şey karşılığı kullandırtıyor sana. Mutlaka onu düşünmüşlerdir. Keşke aboneliği başlattıktan sonra direkt iptal etseydin böyle bi sorun yaşamazdın.Arkadaşlar, bende 2 aylık ücretsiz YouTube Premium vardı. O iki ay dolunca onayım sorulmadan üyelik yenilenmiş ve kayıtlı kartımdan bir aylık Premium parası çekilmiş, iptal ettim. Paramın geri ödenmesini talep ettim ancak olumlu bir geri dönüş alamadım, paramı nasıl geri alabilirim? Fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?