İrelia nasıl oynanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Adama 1v1 de e tutturabilirsen birde pasif stacklayıp savaşa girersen kazanabilirsin ayrıyetten q attıgı zaman q sunun içine girersen can çalamaz ama baltanın keskin ucu çarparsa can çalar ayrıyetten her ihtimale karşı celladın çağrısı ile başlayıp daha da ezebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Lolanalyst adlı youtube kanalının irelia videosunu izlemeni tavsiye ederim.Dariusa karşı ezilmek aşırı normal

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
zor machup belkı alamazsın ama ıyı oynarsan alabılırısn

Üye
5 HİZMET YILI
r + flash + q + e + e + q + w kombosuna düşmicek hero yok tabi arada oto atack yapmayı unutma

Üye
5 HİZMET YILI
cok zor bi matchup degil qsunu yemedigin surece 5 stackle kesebiliyosun

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
scripti güzel ayarlaman lazım örnek configlere bak

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
knka ırellia oynaması kolay degil ama sc ile kolay eger sc siz oynıcam diyosan q ile minyonalra son vuruş yap 5 stcks kas 1 v1 takasına gir ilk levelde genelde alıyolar ben öyle olıyorum dari

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
darius dediğimiz champion top lane ' de 1v1 kaybettiği nerdeyse çok az hero var onların başında irelia geçer

kesinlikle ilk levellarda farm alıcam diye hasar yemeyip önce 2 level olmaya çalış kaybettiğin farmın pek önemi yok sonradan toparlarsın 5 stack olduğunda kapışabilirsin ama q sunu yememeye çalış bu sıralar tiamat üçlü kara balta buildi çok op fakat dariusa karşı kesinlikle cellad başlayıp mahvolmuş bitirmen gerekiyor hem q sunu yememek adına ve yesen dahi aldığı can miktarını azaltmak adına daha sonrasında sana kalmış :d UMARIM GÜZEL ANLATMIŞIMDIR

Üye
5 HİZMET YILI
İrelia alışana kadar çok zor alıştıktan sonra şiir gibi oynarsın pat pat kesersin antrenman yapman lazım normal oyunda ve antrenman modunda

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Darius ile oynadığım performansı İreliada gösteremiyorum. Stun skillini ayarlamakta hep sıkıntı yaşıyorum..

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hemen öğreteyim cnaım kardeşim

irelia ile 3 stack yapıyorsun q ler ile
sonra canı az olan minyona q atıp bir anda adama e atıp q atıp 5 yük ile adama otolar atıyorsun adam kaçarken sıçra attığı yere r atıyorsun tekrar q q oto atıp adamı %100 kesiyorsun ve kolay bir şekilde lanei kazanıyorsun

Üye
5 HİZMET YILI
4 stack var iken rakibine e tutturup 1 ile giriyosun sonradan r ile giriyosun böylece 3 tane q atmis oluyosun

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
ilk öncee 5 yük kasman lazım ondan sonra hızlı olup stun atıp sonra u atıp adamı yavaşlatırsan adam oynayamaz ztn

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
İrelia çok zor bir karakter ben genellikle heroları öğrenmek için youtube örneğin:zed öğretici yasuo öğretici irelia öğretici gibi şeyler yazarsan olur en son suan sylas öğrenmeye çalışıyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...