irelia oyun içi scriptte neler aççam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
selamlar
şuanda test aşamasında bir platform var, discord kanalında konu ile alakalı dün geçe hem canlı yayında deneme maksatlı sc li maçlar oynadı moderatörlar hemde platform hakkında soru-cevap bölümü yapıldı anlık olarak.
Gayet faydalı bir içerikti öncelikle tebrik etmek lazım. Bir başka konuda, bizden birilerinin bir türk olarak, böyle bir platformu hazırlıyor ve de içerik olarak sunuyor olmaları bir başka sevindirici boyut parantez açmak gerekiyor sanırım ve bundan dolayıda teşekkürlerimizi bir kez daha yeniliyoruz.
Lazysharp platformundan daha akıcı ve avantajları olan tümüyle sıfırdan değil başla platformlardan belli başlı gerek duyulduğu konularda yararlanılarak hazır hale getirilmiş bir platform bizler için test aşamasında, ban riski vd konulara karşılık geril bildirimleri görmek maksadıyla kullanıma sunulmadan deneme aşamalarını canlı izleme imkanı sunuluyor. Katılımcı bir içerikle hazırlanıyor olması memnun edici, ileriye dönük gelişmelerin nasıl olabileceği konusunda da ip uçlarını barındırıyor ve paylaşıyor bu haliyle.
Öncelikle umarım tüm memory ailesi için kalıcı, hayırlı bir platform olur. Maksadı hasıl olur umarım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Toir orijinal scriptini kullanıyorum. Her heroya uygun ve güzel configi olan varsa atarsa sevinirim

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
selamlar
şuanda test aşamasında bir platform var, discord kanalında konu ile alakalı dün geçe hem canlı yayında deneme maksatlı sc li maçlar oynadı moderatörlar hemde platform hakkında soru-cevap bölümü yapıldı anlık olarak.
Gayet faydalı bir içerikti öncelikle tebrik etmek lazım. Bir başka konuda, bizden birilerinin bir türk olarak, böyle bir platformu hazırlıyor ve de içerik olarak sunuyor olmaları bir başka sevindirici boyut parantez açmak gerekiyor sanırım ve bundan dolayıda teşekkürlerimizi bir kez daha yeniliyoruz.
Lazysharp platformundan daha akıcı ve avantajları olan tümüyle sıfırdan değil başla platformlardan belli başlı gerek duyulduğu konularda yararlanılarak hazır hale getirilmiş bir platform bizler için test aşamasında, ban riski vd konulara karşılık geril bildirimleri görmek maksadıyla kullanıma sunulmadan deneme aşamalarını canlı izleme imkanı sunuluyor. Katılımcı bir içerikle hazırlanıyor olması memnun edici, ileriye dönük gelişmelerin nasıl olabileceği konusunda da ip uçlarını barındırıyor ve paylaşıyor bu haliyle.
Öncelikle umarım tüm memory ailesi için kalıcı, hayırlı bir platform olur. Maksadı hasıl olur umarım.
yazdığın yazıya sonuna kadar katılıyorum. gerçekten bizler için bu kadar uğraşmaları göz dolduracak evrede

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Valla irelia'yı bilmem ama scripti merakla bekliyorum dostum :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hepiimiz scyi bekliyoruz zaten heycanla ;)

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
script 5.günü hala güncelleme tamamlanmadı ne zaman tamamlanır bilgisi olan var mı ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
yazdığın yazıya sonuna kadar katılıyorum. gerçekten bizler için bu kadar uğraşmaları göz dolduracak evrede

Bu hesabı kayınpederim için açmıştık bel fıtığı rahatsızlığı sebebi ile lol - knight online gibi oyunlara müsait olamıcak bir süre o sebeble profil bilgileri güncel :) kendim 37 yaşındayım, 4 sezondur takip ettiğim bir oyun. Toplum olarak nesneleri yücelten, kişileri değersizleştiren bir mirasa sahibiz. Bedelsiz olarak sunulan bir platformun sağlamış olduğu özellikleri bile genel ahlak normları içerisinde kullanamaya yetecek düşünceye bile sahip olunmadığı durumlara zaman zaman şahit oluyorum.
Ücretsiz sunulan imkan, belli bir yaştan sonrası için el-parmak mekanikleri için artık çok geç oluyor kaldı ki bu sebeble kullanmaya yöneldiğim bir platformdur ve ihtiyacımı ziyadesiyle karşıladığı ve bunun için bir bedel ödemediğim için fazlasıyla mutlu olduğum bir platformun, oyuna gelen güncelleme sonrası kendisini yenileme çalışmalarına sukunetle katılmam gerektiği bilincinde olmayı bu çerçevede bir zorunluluk olarak görüyorum kendimde.
Fakat üzüntü verici olan böylesine basit bir konuda bile tahammül etmeye alışık olmayan bireylerin ki çoğunluğu yeni kuşak, hadli-hadsiz, ne dediğinin bilincinde olmadan konuşmaları bir kullanıcı olarak şahsımı fazlasıyla rahat edebiliyor iken, bu konuya emek-zaman ve ciddi iş yükü uğraşlarını veren kişileri ne derece yıpratıyor olduğunu empatiye gerek kalmaksızın anlayabiliyorum. Şimdi bizlere yeni bir platform hazırlığı içerisinde olan bu arkadaşlar en basitiyle bir takdiri haketmeleri gerekiyor iken kendi şahsi düşüncemdir luzumsuz konular açılarak baskı ve strese mağruz tutulmaktadırlar.
Medenileşmeyi öğrenmeden sunulan iyiliklere karşı olan tutumlarımızı pozitif yönde geliştiremeyeceğiz anlaşılan.
Selamlar ve de sevgiler....

꧁༺๖ۣۜTQ✬Long༻꧂
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Tôi cũng quan tâm đến điều này

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
İriella bi tık kötü ya karşıda zed ve yahut başka bir çar var minyon son canında olmasa bile evade açıkken bile q atıyor otomatik q bekleme süresine giriyor kötü yani

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
dostum googleye kullandığın hilenin adını yaz ve config ayarları de orda çıkar zaten

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
daha sc çıkmadı sakin ol. irelia çok iyi olcakmış ayarlarını forumda ya da youtubeda bulabilirsin.

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
irelyada kullanma bence
Post automatically merged:

hangi scipti kullanıyorsun ona göre söylicem

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Tôi đoán mọi thứ đều có thể mở

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...