Onaylı Üye
Biz esnafız yanımızdaki esnaflar bu sebepten kepenk indirdi atıyorum yanında calışan bir kişi var sigortalı yada sigortasız farketmiyor bu kişi iş yerinde yada dışarda farketmesizin korona kapıp hayatını kaybederse sorumlusu iş veren olarak gözüküyor bende saçma olduğunu düşünüyorum o yüzden avukat varmı diye merak ettim onlar bu konuya daha hakimdirne alaka koronayla iş kazası
safsatadır olsa haber sıtelerınde yazardıBiz esnafız yanımızdaki esnaflar bu sebepten kepenk indirdi atıyorum yanında calışan bir kişi var sigortalı yada sigortasız farketmiyor bu kişi iş yerinde yada dışarda farketmesizin korona kapıp hayatını kaybederse sorumlusu iş veren olarak gözüküyor bende saçma olduğunu düşünüyorum o yüzden avukat varmı diye merak ettim onlar bu konuya daha hakimdir
Küçük haber sitelerinde avukatlar cevap verdi iş kazası sayılıyormuş büyük haber sitelerinden sadece hürriyete cıktı onlarda iş kazası sayılır diyorlarsafsatadır olsa haber sıtelerınde yazardı
iş yeri kapalıyken iş kazası sanmıyorum anlatımınızda bir hata olmasınKüçük haber sitelerinde avukatlar cevap verdi iş kazası sayılıyormuş büyük haber sitelerinden sadece hürriyete cıktı onlarda iş kazası sayılır diyorlar
Yok dediğim iş yeri açık olduğu zamaniş yeri kapalıyken iş kazası sanmıyorum anlatımınızda bir hata olmasın
iş yeri açıksa tabiki sayılır pandemi bu iş yeri sorumlu tutulurYok dediğim iş yeri açık olduğu zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?