İş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba yaşım 15 maddi durumdan dolayı çalışmak zorundayım fakat hiçbir yer almıyor para kazanmak için önerdiğiniz bir şey var mı ?

♡Memoryhackers
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba yaşım 15 maddi durumdan dolayı çalışmak zorundayım fakat hiçbir yer almıyor para kazanmak için önerdiğiniz bir şey var mı ?
Hiçbiryer almıyor kardeşim sorun da o işte Akrabanın tanıdığı biri işe alır genellikle eğer iş önerisi istiyorsan /pidecilerde getir götür Berberlerde temizlik en olmadı simit sat bizim zamanımızda satıyorduk

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kanka günlük olarak garsonluk yapabilirsin

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim paketcılık yapa bilirsin veye market elemanı

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
paketlemeye alırlar reis çok iş var

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
allah kolaylık versin kardeşim gerçekten zor bir dönemdeyiz sokaktaki satıcı dayılar günlük 200 tl ile yanına adam alıyor denemelisin

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
15 yaşıdna bu durma düşmen cok kötü birşey ama pastacı cıragı omayı dene cekinme git pastacının kapısndan gir eleman arıyomusunuz ihtiyacım varda de bi arkadasım yaptı işe yaradı

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Yaşın daha çok küçük dostum ama çalışcam diyorsan bisikletle paketçilik yada simit satabilirsin ama sigortan olmaz
Bizde çok simit sattık pazarda su sattık
Bazı işletmelerde kanunen 18 yaş altı çalıştırmasıda yasak
Küçük yerlere dukkanlara yada pazarlarda çalışabilirsin eleman arayan çok yer var fakat piyasayı çok araştırmak gerek

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
14 yaşından 18 e kadar eminönündeki hanlarda çalıştım mal taşıdım kargo paketledim 18 den sonra 2 yıl güvenlik olarak çalıştım şimdide üni okuyup babamın çalıştığı şirkette depo elemanıyım
kısaca hanlara git sonrada güvenlik ol.
Çalışmak iyi kardeşim erken yaştan çevre edin yaşıtlarıma kıyasla param hiç eksik olmadı en kötü zamanımda bile cebimde 200 300 lira vardı
üni 2 ye gidiyorum gittiğim üni özel üniversite millet baba parası ile aldıgı araba ile geliyor benim kendi aldığım üzerime reno twingo var
liseden sonra çalışacaksan çevren olur rahat iş bulursan üni den mezun olduğunda tanıdığın çok olur daha üniversite bitmedi şu an bile başlayacağım hazır 2 tane otel var
yani kardeşim hepsi çevre işi çalışmak çok güzel evde malak gibi yatmakla hiçbirşey olmaz
sonra sende okul bitiridiğinde işsizlik çoğğğkk varrrrr devlet bize bağğkmi diye ağlarsın

Son düzenleme:
Üye
5 HİZMET YILI
14 yaşındayım maddi durumum olmadıgı calısmak zorundayım sanayide araba tamiri yapıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
dostum online işlere yönelebilirsin yada çırak olarak biryere gir(gelecekte yapabileceğin işiler olursa iyi olur örn:berber, kaportacı, elektrik ustası, tornacı bu işler kendi yerini açıp ciddi paralar kazanabileceğin yerler özellikle berber düşük maliyetle kazanır sakın unutma en çok para kazanan en çok dostu çevresi olandır)

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
maalesef ki bu yaşta çalışabileceğin yerler sanayi, kendin simit'de satabilirsin, bir yerde komilik

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
mesela vizyon sahibi olup simit satmaktansa simit fırınında çırak olarak çalışabilirsin çevrende ne var ne yok bir bak pc başından kalk kapıyı aç

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
su al bimden sonra sahil varsa sahile git tanesini 2 tl den sat yanında kız olana 5 tl den sat

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
There is trading(forex and else) in turkey?

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bir dönem sanayide bir dönem çiğköftecide bir dönemse inşaatta çalıştım yaz tatilinizi boş geçirmeyin beyler tavsiyemdir

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Yazılım öğren internetten satış yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...