Hocam boyutu yazmıyorum sanırım yada ben fark etmedim eğer 90x40 ise almanı tavsiye ederimhocam başlıkta belitdim gibi ışıklı mouse pad alıcam piyasada çok fazla ürün var düzgün bişey bulamadım elinde olup bunu almanı tavsiye ederim dediniz ürün varsa yazın bütçe 500 max 600
şuanlık almayı düşündüm ürünBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapEkli dosyayı görüntüle 86903
hocam teknik özeliklerde yazıyor senin gözünden kaçmış bence yeterince büyükHocam boyutu yazmıyorum sanırım yada ben fark etmedim eğer 90x40 ise almanı tavsiye ederim
hocam başlıkta belitdim gibi ışıklı mouse pad alıcam piyasada çok fazla ürün var düzgün bişey bulamadım elinde olup bunu almanı tavsiye ederim dediniz ürün varsa yazın bütçe 500 max 600
Hocam boyutu güzel alabilirsin eğer RGB seviyorsan al kral yoksa bı mouse pade bu kadar para verilir mi bilmemhocam teknik özeliklerde yazıyor senin gözünden kaçmış bence yeterince büyük
Ekli dosyayı görüntüle 86912
hocam masa üstü kulanıyorum böyle ışıklı ekipmanlar ciden hoşuma gidiyor " 1 kulaklık sade ışıksızHocam senin Kararın Yüksek bir miktar degil ama gereksiz bence
hocam bahsetin ürüne baktım güzele benziyor liste yapmaya başladım 3 5 bişeyler yazdım bu ürünüde ekledimaktif olarak kullandığım Cooler Master MPA-MP750-L RGB Large Mouse Pad , dokusu ve ışıklar gayet tatmin edici fakat senin bütçeni çok az aşıyor
hocam muse almıyacam Mouse Pad alıcam sen konuyu yanlış anlamışsınRazer rgb mouse alabilirsin
hocam eline sağlık tek tek listelemişsin ama bunların hepsi bütçemi aşıyor bunları almam zor
- SteelSeries QcK Prism XL: SteelSeries QcK Prism XL, kaymaz alt yüzeye sahip, geniş bir mousepad'dir. RGB aydınlatması, özelleştirilebilir renkler ve efektlerle birlikte gelir. Ayrıca farklı boyutlarda seçenekleri de bulunur.
- ASUS ROG Balteus QI: ASUS ROG Balteus QI, kaymaz alt yüzeye ve Qi kablosuz şarj özelliğine sahip bir mousepad'dir. RGB aydınlatması, farklı renkler ve efektlerle özelleştirilebilir. Ayrıca ROG Armoury yazılımı üzerinden özelleştirilebilir.
- Corsair MM800 Polaris RGB: Corsair MM800 Polaris RGB, kaymaz alt yüzeye ve farklı boyutlarda seçenekleri olan bir mousepad'dir. RGB aydınlatması, özelleştirilebilir renkler ve efektlerle birlikte gelir. Ayrıca üzerinde yer alan USB portları sayesinde, fare veya diğer cihazlarınızı kolaylıkla bağlayabilirsiniz.
- HyperX Fury Ultra RGB: HyperX Fury Ultra RGB, kaymaz alt yüzeye ve sert yüzeye sahip bir mousepad'dir. RGB aydınlatması, özelleştirilebilir renkler ve efektlerle birlikte gelir. Ayrıca dayanıklı malzemelerden yapılmıştır.
XL yerine M yazarsan en üstteki daha uygunu varhocam bahsetin ürüne baktım güzele benziyor liste yapmaya başladım 3 5 bişeyler yazdım bu ürünüde ekledim
Post automatically merged:
hocam muse almıyacam Mouse Pad alıcam sen konuyu yanlış anlamışsın
Post automatically merged:
hocam eline sağlık tek tek listelemişsin ama bunların hepsi bütçemi aşıyor bunları almam zor
gtx cobra var ıyıhocam başlıkta belitdim gibi ışıklı mouse pad alıcam piyasada çok fazla ürün var düzgün bişey bulamadım elinde olup bunu almanı tavsiye ederim dediniz ürün varsa yazın bütçe 500 max 600
şuanlık almayı düşündüm ürünBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapEkli dosyayı görüntüle 86903
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?