Redragon'un USB ile çalışan aydınlatmalı fare altlığını kullanıyorumSenhor, como mencionei no título, vou comprar um mouse pad iluminado, tem muitos produtos no mercado, não achei nada decente.
Pensei em comprar o produto por enquantoBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapEkli dosyayı görüntüle 86903
bunun yerinehocam başlıkta belitdim gibi ışıklı mouse pad alıcam piyasada çok fazla ürün var düzgün bişey bulamadım elinde olup bunu almanı tavsiye ederim dediniz ürün varsa yazın bütçe 500 max 600
şuanlık almayı düşündüm ürünBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapEkli dosyayı görüntüle 86903
Hocam model bilindik bir model bir problem çıkacağını sanmıyorum hem paranda cebinde kalır o yüzden bunu tercih ededbilirsin yanihocam başlıkta belitdim gibi ışıklı mouse pad alıcam piyasada çok fazla ürün var düzgün bişey bulamadım elinde olup bunu almanı tavsiye ederim dediniz ürün varsa yazın bütçe 500 max 600
şuanlık almayı düşündüm ürünBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapEkli dosyayı görüntüle 86903
knk o bütçeye alsan bile max 1 yıl dayanır çabuk bozuluyor bunlarhocam başlıkta belitdim gibi ışıklı mouse pad alıcam piyasada çok fazla ürün var düzgün bişey bulamadım elinde olup bunu almanı tavsiye ederim dediniz ürün varsa yazın bütçe 500 max 600
hocam baktım fiyatıda güzel almayı düşüncemM90'a bakabilirsiniz hocam
hocam yeni ekipmanlar alıyorum ve genelde ışıklı ekipmanlar hoşuma gidiyor uygun fiyatlı bişey alıcamIşıklı mouspad ney alma boşver
bu güzel mousepad gibi duruyor knk fiyatı da uygun ölçülere görehocam başlıkta belitdim gibi ışıklı mouse pad alıcam piyasada çok fazla ürün var düzgün bişey bulamadım elinde olup bunu almanı tavsiye ederim dediniz ürün varsa yazın bütçe 500 max 600
Hocam bende aynı gibiyim ya Max 1 ayne alırsam alayım 2 gün sonra kül düşürüp yakıyorum yanmayanı yok mu bunların
Yani evet ondan alicam zatenbu güzel mousepad gibi duruyor knk fiyatı da uygun ölçülere göre
aldın mı naptın knk? incelemesini buraya atarsan iyi olurHocam bende aynı gibiyim ya Max 1 ay
Yani evet ondan alicam zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?