- Yasaklandı
-
去他媽的自己' Alıntı:Merhaba arkadaşlar İsim Değiştirmek istiyenler alttaki sablona uyup isimlerini değiştirebilirler;
Kod:[b]Şuan Kullanılan isim:[/b] [b]Değiştirmek İstediğiniz İsim:[/b] [b]Değiştirme Sebebiniz:[/b]
İsminiz Değiştirildiği Anı bilemezsiniz o yüzden değiştirildiğinde o isminizle giriş yapınız.
Jevel' Alıntı:İsmim: VForVendetta
İstediğim İsim : Jevel
Değiştirme Sebebim : wolftü Charımda da isim Jevel Bu Yüzden
BlackLight' Alıntı:WoodBerry
BlackLight
daha şekil
Jovian' Alıntı:Jovian
mrcalisir
hrhangi bir sebep yok öylesi daha uygun
[b]Şuan Kullanılan isim:[/b#Orjinal]
[b]Değiştirmek İstediğiniz İsim:[/b#Dizzy]
[b]Değiştirme Sebebiniz:[/bismimi bi zamanlar seviyordum artık sıradan oldu bı kaç forumda aynı ismi kullandım o forumları bıraktım fakat ismim hala kullanılıyor o yüzden değiştirmek istedim]
[font=Monaco, Consolas, Courier, monospace]Değiştirme Sebebiniz:[/bismimi bi zamanlar seviyordum artık sıradan oldu bı kaç forumda aynı ismi kullandım o forumları bıraktım fakat ismim hala kullanılıyor o yüzden değiştirmek istedim][/FONT]#Orjinal' Alıntı:Kod:[b]Şuan Kullanılan isim:[/b#Orjinal] [b]Değiştirmek İstediğiniz İsim:[/b#Dizzy] [b]Değiştirme Sebebiniz:[/bismimi bi zamanlar seviyordum artık sıradan oldu bı kaç forumda aynı ismi kullandım o forumları bıraktım fakat ismim hala kullanılıyor o yüzden değiştirmek istedim]
nickbelirsiz' Alıntı:Şuan Kullanılan isim: nickbelirsiz
Değiştirmek İstediğiniz İsim: #AdolfHitler.
Değiştirme Sebebiniz: Kayıt Olurken yanlıs isimle oldum
Değiştirirseniz Sevinirim hemde cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?