cpu nun tamamını kullanıyor olabilir arkada çok fazla şey açıktır format atma zamanın gelmiş ya da kule tipi bir fan alabilirsin
Teşekkür ederim bilgileriniz içinFormat atman daha iyi olacaktır ormattan sonrada termal macun yenile bi temizlik yapabilirsin hava yollarını fan pervanelerini falan fırca ile temizle ısı konusunda fayda ettirir
tamamadır alıp deneyeyım bı teşekkurler dostm umarım faydası olur cok saolHayır işlemci ve fan arasına hava almaması için yapılan ısı yayılımına destek veren bir kimyasal madde diş macunu anımsatıyor her bilgisayarcıdan tekno marketlerden bulabilirsiniz. Kaliteli olmasına özen gösterin
arctic mx4
tercih edebilirsiniz.
benim işlemcim fazla ısındığından pc kendi kendine kapanıyor mesela fps dropları giriyor ama macunu yenileyince öyle bi sorun kalmıyor bendetamamadır alıp deneyeyım bı teşekkurler dostm umarım faydası olur cok saol
O macunu duymuştum ama bu kadar etki edeceğini zannetmemiştim öyle olduğunu bilseydim önceden alırdım deneyelim bu gün bakalımbenim işlemcim fazla ısındığından pc kendi kendine kapanıyor mesela fps dropları giriyor ama macunu yenileyince öyle bi sorun kalmıyor bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?