- Yasaklandı
HADİ HOPPALARAAAAAAA
Banlı Üye
kardeş iyi dedin ama o hekırlayalımm diye yazılmaz ki hackleyelim diye yazılırhangı programmıs o hekırlayalımm ılk defa goruyorum oyyoldoz team denım ben
Sıraylamı geliyorsunuz oğlum ?kardeş iyi dedin ama o hekırlayalımm diye yazılmaz ki hackleyelim diye yazılırbide her program kafana gore hacklanamaz yani açıklarından bulunur oyle yaparsın
Katılıyorum ve ek olarak araştırmadan bu çeşit söylemlerde bulunman kesinlikle yanlış.Bunun islamiyetle bir ilgisi yok.
KARA CUMA demelerinin sebebi:
Black Friday ifadesi ilk olarak 1961 yılında yerel bir gazetede kullanıldı. Amerika'da bulunan mağazaların ortak indirim günü olan bu günde alışverişten dolayı yaşanan yoğunluk sebebiyle bugüne ‘Black Friday’ ismi verilmiş.Yani sırf cuma günü oldu diye buna islam düşmanlığı diyemezsin.
Bakış açınızı değiştirin biraz.Ona bakarsan Amerika'da ilk önce hayvanlar sonra insanlar değerlidir.Bu insanların değersiz olduğu anlamına gelmiyor.
Arkadaşım araştırmadan böyle konular açma, ve çocuk gibi hala daha dediğin üstünde ısrarcı olup savurgan şekilde cevaplar verme. Haklısınız, üzgünüm. diyip konuyu kapatabilirsin.Tamam çıkın kutlayın siz ozaman
Tamam çıkın kutlayın siz ozaman
:2iq: Kutlamalık bir durum değil buTamam çıkın kutlayın siz ozaman