- Moderatör
-
Türk Adının Anlamları | |
|---|---|
| Ziya Gökalp : | Kanun ve nizam sahibi |
| Çin Kaynakları : | Miğfer |
| İran Kaynakları : | Güzel insan |
| Wambery : | Türemek |
| Kaşgarlı Mahmut : | Olgunluk çağı |
| Doerfer : | Devlete bağlı halk |
| Diğer : | Güçlü, kuvvetli, terk edilmiş |
Abi en zor tarih Osmanlı diye duydum doğru mu ?2014 de başladım bu maceraya osmanlıca ile başladı her şey sonra sonra derken okudugudumda ulan ben bunları biliyorum oldum...
Bu platform böyle Bi yer işte her konu var burdaher kaynakta var bizim kaynaklarda yok heralde şahsen bana ilkokulda bile osmanlı bile anlatılmadı ki gerisi anlatılsın
yok ya hititçe en zoru çivi yazısı bildiğinAbi en zor tarih Osmanlı diye duydum doğru mu ?
knk tarih olarak dedm dil olarak değilyok ya hititçe en zoru çivi yazısı bildiğin
tarih olarak ne osmanlı ne hitit antik yunan en zoru yaknk tarih olarak dedm dil olarak değil
antik yunanı boşver yavtarih olarak ne osmanlı ne hitit antik yunan en zoru ya
Değil dostum değil. Doğu ve bizans imparatorluğu yaklaşık 1058 yıl sürmüş bi toplum. Osmanlı dediğin 1300 den 1920 ye kadar 400 yıl var aralarında . Osmanlı 36 Sultan bizans 100 küsür AİLEantik yunanı boşver yavOrta doğu, olarak falan Osmanlı dimi?
anladım dostum Osmanlıyı zorladım iyice de olmadı ŞLEWQŞSLDALŞAS nt eyw bilgilendirme için Bizans imp. en büyük imp o zaman hüküm vs açısından dimi?Değil dostum değil. Doğu ve bizans imparatorluğu yaklaşık 1058 yıl sürmüş bi toplum. Osmanlı dediğin 1300 den 1920 ye kadar 400 yıl var aralarında . Osmanlı 36 Sultan bizans 100 küsür AİLE
Hüküm tarih güç yapı iş gücü aklına gelen her şeyanladım dostum Osmanlıyı zorladım iyice de olmadı ŞLEWQŞSLDALŞAS nt eyw bilgilendirme için Bizans imp. en büyük imp o zaman hüküm vs açısından dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?