Merhaba. Bu uygulamalardan sürekli para yatır-çek yapmak istiyorum fakat takip edilmemeli, banka hesabına çektiğim zaman sıkıntı olmamalı. O uygulama üzerinden veya kripto uygulamasına para atabilmeliyim. Rica etsem, bana uygulama anlatıp fikrinizi söyler misiniz?
Kullanabileceğim uygulamalar: Payco, Mypayz, Payox, Payfix.
Payco ve payfix uzun süre kullandım bu uygulamalardan yana problem yaşayacağını sanmıyorum asıl iş parayı banka hesabına çektikten sonra başlıyor bi zaman sonra banka hesapların teker teker bloke olucak yapıcağın işi az çok tahmin edebiliyorum para gelicek binance a göndericeksin gün sonunda komisyonunu vericekler (yanlış düşünüyor olabilirim) ama emin ol değmez
Payco ve payfix uzun süre kullandım bu uygulamalardan yana problem yaşayacağını sanmıyorum asıl iş parayı banka hesabına çektikten sonra başlıyor bi zaman sonra banka hesapların teker teker bloke olucak yapıcağın işi az çok tahmin edebiliyorum para gelicek binance a göndericeksin gün sonunda komisyonunu vericekler (yanlış düşünüyor olabilirim) ama emin ol değmez
hayır atılmıyor işlem hacminiz yüksek olursa bir anda banlanabilirsiniz payfixten haberiniz olsun
parayı banka hesabından siz attıysanız geri alabilirsiniz ama başkkası attıysa o geri alabilir