120gb lık ufak bir ssd'm var onun haricinde 1TB hdd var fivem gibi oyunları oynarken yükleme sorunu yaşıyorum aşırı takılıyor.ssd sorunu olabilir ve sürücüleri güncel tutarsan sorun yaşamazsın
Yanlış bilmiyorsam ekran kartım AMD uyumlu değil ve İ5 10400f birazcık dudak uçuklatıcı fiyatta o kadar bütçem olacağını düşünmüyorum.Ryzen 5 serisi veya i5 10400f gibi işlemciler ile darboğaz sorununu aşabilirsin
peki ssd önerin varmıdır120 gb ssd yi yükseltebilirsen senin için iyi olur windows 120 gb lık ssd yüklü olması lazım
peki 120 mm sıvı soğutma alsam ve ssdiyi değştirsem bu sorun ortadan kalkarmıSsd Al 240 Gb İşlemciye Bi Termal Macun İşlemciye Sakın Overclock Atma Yakarsın
peki intel serisinden öneriniz varmıdır? bütçem 5000tl.İşlemcini güçlendirmelisin yeni bir işlemci satın alarak. Tek çözümü bu, alternatifi yok.
Kalkar Kanka Büyük İhtimalpeki 120 mm sıvı soğutma alsam ve ssdiyi değştirsem bu sorun ortadan kalkarmı
Ryzen 5 3600 öneririm.peki intel serisinden öneriniz varmıdır? bütçem 5000tl.
Sıvı soğutmaya vereceğin paraya elindeki işlemciyi de satar sorun yaratmayacak işlemci alırsın zaten , darboğaz meselesi işlemci sıcaklığı ile ilgili değil işlemci performansının ekran kartı performansına yetişememesidir . Soğutarak çözemezsin o sorunu sistemi uplaman lazımpeki 120 mm sıvı soğutma alsam ve ssdiyi değştirsem bu sorun ortadan kalkarmı
peki bir anakart ve işlemci önerisi söylermisinekran kartı amd uyumlu değil diye bi durum olmaz , anakart demek istedin sanırım.
Evet kafanda 2000TL gözden çıkarmak lazım işlemci için 2. el çözebilirsin ya da RAM arttır biraz 8gb az gelebilir günümüz oyunları için pc nereden rahatlarsa rahatlasın performans artışı yaşar
AMD alabilmek için anakart değiştirmem gerekiyor mecburi intel bakacağım.
AMD için B450M S2H - amd ryzen 5 3600 / intel için h510m pro - i5 10400fpeki bir anakart ve işlemci önerisi söylermisin
dediklerini dinleyeceğim umarım işime yarar.AMD için B450M S2H - amd ryzen 5 3600 / intel için h510m pro - i5 10400f
fiyat performans olarak en idealleri bunlar şu an ha param yetmez dersen ya ikinci el toplayacaksın ya da idare edeceksin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?