İşlemci değişimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bütçe
2-3
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Olmaz bi sıkıntı yinede bu konuda bilgili birisiyle görüşmeni CC ..

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
İşlemci ekran kartına göre çok üst düzey olduğundan darboğaz yapar. İşlemci ekran kartı kapasitesine göre çok az çalışır.
Bilmiyorsanız konuşmayın dost.
Ekran kartı eğer işlemciden çok daha güçlü olursa darboğaz olur, ekran kartı yüksek (FPS) kare sayılarına ulaştıkça zayıf kalan işlemci bu kareleri işleyemez bu sebeple işlemci kullanımı yüksek, ekran kartı kullanımı düşük olur bu da darboğaza sebebiyet verir.
Zaten arkadaşın örnek gösterdiği ne ekran kartı ne de işlemci çok güçlü.

Konuya dönecek olursak hocam, işlemci değiştirmen birazcık performansını etkileyecek olsa da aldığınız FPS'i arttıracağını sanmıyorum. GT 730 zaten zayıf kalıyor PUBG için, maksimum kapasitede çalışıyordur ekran kartı yani darboğaz sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bilmiyorsanız konuşmayın dost.
Ekran kartı eğer işlemciden çok daha güçlü olursa darboğaz olur, ekran kartı yüksek (FPS) kare sayılarına ulaştıkça zayıf kalan işlemci bu kareleri işleyemez bu sebeple işlemci kullanımı yüksek, ekran kartı kullanımı düşük olur bu da darboğaza sebebiyet verir.
Zaten arkadaşın örnek gösterdiği ne ekran kartı ne de işlemci çok güçlü.

Konuya dönecek olursak hocam, işlemci değiştirmen birazcık performansını etkileyecek olsa da aldığınız FPS'i arttıracağını sanmıyorum. GT 730 zaten zayıf kalıyor PUBG için, maksimum kapasitede çalışıyordur ekran kartı yani darboğaz sıkıntısı olduğunu düşünmüyorum.
Bişey biliyor gibi konuşmuşsun bir de. Al fotoğraf attım sana öğrenirsin belki bu işleri.

Ekli dosyalar

• IMG_6006.png
    IMG_6006.png
    105 KB · Görüntüleme: 44
Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Bişey biliyor gibi konuşmuşsun bir de. Al fotoğraf attım sana öğrenirsin belki bu işleri.
Dünyanın en iyi işlemcisi ile dünyanın en kötü ekran kartını aynı sisteme taksan bile herhangi bir darboğaz yaşamazsın, öyle bir darboğaz şekli yok.
Darboğaz dediğin şey benim anlattığım şekilde olur, böyle saçma sapan sitelere bakarsan da kafan yanlış bilgilerle dolup taşar bu şekilde.
:brainfree:

İnternette bu karşılaştırmayı yaptığın siteyi güvenilir mi diye aratırsan zaten görürsün yalan yanlış bilgiler verdiğini ama araştırmak huyunuz değil.

Son düzenleme:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bir keresinde kendim değiştirmeyi denemiştim denemez olsaydım keşke baya bi mahvetmişitm sistemi en mantıklısı profesyonel bir yardım almak.

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dünyanın en iyi işlemcisi ile dünyanın en kötü ekran kartını aynı sisteme taksan bile herhangi bir darboğaz yaşamazsın, öyle bir darboğaz şekli yok.
Darboğaz dediğin şey benim anlattığım şekilde olur, böyle saçma sapan sitelere bakarsan da kafan yanlış bilgilerle dolup taşar bu şekilde.
:brainfree:

İnternette bu karşılaştırmayı yaptığın siteyi güvenilir mi diye aratırsan zaten görürsün yalan yanlış bilgiler verdiğini ama araştırmak huyunuz değil.
😂 tamam dostum sen o zaman bu sistemi al kur gör

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...