peki bu benim anakartımla uygun mudurAMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci
pahalı geldi biraz 2. el alsam sorun çıkarır mıi5 7400
1151 soket anakart durumuna göre 8. veya 9. nesil işlemci destekliyor sanırım bu işlemcilerde i3 8100 800tl civarları sanırım genede net yazmadığın için tam bir bilgi de veremedim ancak bu kadar...sistemim
pentium g4560 1151 soket
1050 ti msi gaming x ve rust battlefiel pubg gibi oyunlarda darboğaz yapıyor
yukarıda belirttiğim sebepten dolayı işlemcimi değiştirmek istiyorum 500 800 bandında ne önerirsiniz
hocam bu değerler benim aldığım değerlerle benzer ama pubg de çok kasmalar ve droplar oluyor neden olduğunu biliyor musunuzUcuz ve darboğaz yapmasın dersen Ryzen R3 1200 alabilirsin. Fiyatı 380-400TL bandında. ekran kartınla vereceği performansa buradan bakabilirsin.
800 tlye güzel bulamazsın biraz daha biriktir tavsiyensistemim
pentium g4560 1151 soket
yukarıda belirttiğim sebepten dolayı işlemcimi değiştirmek istiyorum 500 800 bandında ne önerirsiniz
Dropların sebebi bildiğin gibi yetersiz kalan bileşenlerdir. Eğer sisteminin tamamını paylaşırsan . Sana daha iyi yardımcı olabiliriz.hocam bu değerler benim aldığım değerlerle benzer ama pubg de çok kasmalar ve droplar oluyor neden olduğunu biliyor musunuz
Ryzen 5 1600sistemim
pentium g4560 1151 soket
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?