i5 9k daha iyi olabilir eğer bütçen çok yüksek değilseMerhaba arkadaşlar sistem bilgilerimi aşağıda yazdım. Pubg emülatör oynarken işlemci kullanımım %100 lere yaklaşıyor . Bu sistem için işlemci yetersiz midir ?
Darboğaz olayı var sanki . Pek anlamıyorum sistem bileşenlerinden . Fikri olan var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.
intel core i5-6500 CPU 3.20GHz
Gıgabyte 8Gb Gtx1080 Windforce Oc Gv-N1080Wf3Oc-8Gd Ddr5 256 Bit
32 GB RAM
CollerMaster 650W 80+ Güç kaynağı
ASUS Prime Z270-A anakart
o rama o islemci yeterli diyil broMerhaba arkadaşlar sistem bilgilerimi aşağıda yazdım. Pubg emülatör oynarken işlemci kullanımım %100 lere yaklaşıyor . Bu sistem için işlemci yetersiz midir ?
Darboğaz olayı var sanki . Pek anlamıyorum sistem bileşenlerinden . Fikri olan var mıdır ? Şimdiden teşekkürler.
32 GB RAM
Bütçe varsa olabilir.i5 9k daha iyi olabilir eğer bütçen çok yüksek değilse
Sen ne onerirsin islemci . Çok bütçem yok bunu satip üzerine Max 1000 koyabilirimo rama o islemci yeterli diyil bro
İşlemcin dar boğaz yapıyor. İ7 işlemci kullanırsan sıkıntı olmaz, İ7 işlemci de 6. nesil aşağı takamazsın anakartın kabul etmez.Merhaba arkadaşlar sistem bilgilerimi aşağıda yazdım. Pubg emülatör oynarken işlemci kullanımım %100 lere yaklaşıyor . Bu sistem için işlemci yetersiz midir ?
32 GB RAM
2. El de alabilirm sıfır çok masraflı olur sanki banaEvet ufakta olsa bir darboğaz yaşaman normal. Öncelikle 2.el mi istiyorsun yoksa 0 bir işlemci mi istiyorsun ? / Zira 0 olursa anakart değişmek zorunda kalır
Nereden ne kadar fiyata kimden satın aldığına göre değişir. Ancak işlemciler kolay kolay bozulmayan parçalardır. İyi bir fiyat araştırmasıyla güzel bir 2.el alabilirsin. Aldığın zaman kontrol edip öyle parasını verirsen daha da aklına yatar2. El alınmalı mı sizce sıkıntı yaşatır mi
Anladim hocam ben bir araştırayım bakalım biseyler bulabilcek miyim bütçeme göre. Teşekkür ederimNereden ne kadar fiyata kimden satın aldığına göre değişir. Ancak işlemciler kolay kolay bozulmayan parçalardır. İyi bir fiyat araştırmasıyla güzel bir 2.el alabilirsin. Aldığın zaman kontrol edip öyle parasını verirsen daha da aklına yatar
Rica ederim. İşlemcinin sadece görüntüsüne ve ayaklarına(yani pin ayaklarına) dikkat edebilirsin. Bunun dışında bir sorun yoksa büyük bir ihtimal sorunsuzdur. Dışardan bir şeye maruz kalmadıkça onlarca yıl rahatlıkla kullanılabilirler. Tabii soğutma bunlar için bir tık daha önemliAnladim hocam ben bir araştırayım bakalım biseyler bulabilcek miyim bütçeme göre. Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?