Ya benim pek bilgim yok o konulardan vatan bilgisayarda toplattım macun sürülmüştür herhalde diye düşünüyorum hava sirkilasyonu falan da yapmışlardır herhalde bilgisayarı alalı 5 ay oldu stok fan yetersiz kalıyor sanırım da bu kadar olması da normal mi yao sıcaklıklar normal değil soğutucun düşük rpmde çalışıyor olabilir mi? Çalışmadığından eminsen hava sirkülasyonu olmuyor olabilir termal macunlarını kontrol et
Fan dönüyor macunu bu kadar hızlı bitebilir mi sanmıyorum pek bilgim yok fakat 2 ay sonra fan değiştirip macunu yenilemeyi düşünüyorum da bu kadar yükselmesi normal değil herhalde ya önceden böyle değildi çünkü yaz ayı diye mi bilmiyorumBir bilgisayarcıya gidip macunu değiştir fanıda bi kontrol ettir
İnternetten izleyerek becerebilir miyim fan takmayı anakartı yerinden sökmem mi lazım illa ne güzel ayarlamışlar kablolar gözükmüyorKesinlikle fanında sıkıntı fanını değiştir yeni soğutucu al, termal macun sürdür kasanın hava deliklerini temizle.
Benim önerim hiç anlamıyorsan yapma çünkü ben yaptım fan ayağını kırdım ve onarılmıyor, en yakın bilgisayarcıya götür uygun bir fiyata anlaş ve yaptır çok tutmaz 200-250 falan.İnternetten izleyerek becerebilir miyim fan takmayı anakartı yerinden sökmem mi lazım illa ne güzel ayarlamışlar kablolar gözükmüyorfanla beraber gelen termal macun kaliteli değilmiş ek olarak kaliteli bir termal macun almalıyım sanırım fakat bunu becerebilir miyim dışarıda başkasına vermek istemiyorum hem taşıması yük pcyi hem de güven olmuyor kimseye kendim yapabiliceğimi düşünüyorum termal macunu x şeklinde sürüp kule tipi fanı yerleştirebilirim herhalde ya
Kanka fakirim ya valal veremem o kadar para kendim yapmaya çalışcam artık nazik nazik dokunurum bisi olmaz inşalalh yaBenim önerim hiç anlamıyorsan yapma çünkü ben yaptım fan ayağını kırdım ve onarılmıyor, en yakın bilgisayarcıya götür uygun bir fiyata anlaş ve yaptır çok tutmaz 200-250 falan.
açıkçası normal değil laptop olsa olabilir derdim de masaüstü bilgisayarda çok da normal değerler değilYa benim pek bilgim yok o konulardan vatan bilgisayarda toplattım macun sürülmüştür herhalde diye düşünüyorum hava sirkilasyonu falan da yapmışlardır herhalde bilgisayarı alalı 5 ay oldu stok fan yetersiz kalıyor sanırım da bu kadar olması da normal mi ya
Garantisi cart curt herşey duruyorken ne yapmalıyım ilk açıp bakiyim sorun var mı diye anlamaya çalışim macun bitmiş mi duruyor mu vs diye sonrasında da sorun aynıysa vatana geri mi götürmeliyim kasayı fakat bilgisayar toplama süreç nasıl işleyecekaçıkçası normal değil laptop olsa olabilir derdim de masaüstü bilgisayarda çok da normal değerler değil
knk bendede aynı sorun vardı işlemcim amd ryzen 5600 kesinlikle soğutma alman lazım şimdi 60 üstüne çıkmıyor dereceMalesef bütçem yok arkadaşlar model yazmak ban sebebi mi bilmyiorum bir soğutucu beğendim onu almayı düşünüyorum fakat dediğim gibi 2 ay sonra alabilirim pcye zarar verir mi veya hafif oyunlar mı oynamalıyım alana kadar
bence garantisi varsa hiç sen açıp uğraşma direkt vatan halletsinGarantisi cart curt herşey duruyorken ne yapmalıyım ilk açıp bakiyim sorun var mı diye anlamaya çalışim macun bitmiş mi duruyor mu vs diye sonrasında da sorun aynıysa vatana geri mi götürmeliyim kasayı fakat bilgisayar toplama süreç nasıl işleyecek
Yani pcde sorun yoktur diyorsun değil mi çünkü yeni aldım kendi kendine nasıl bozulabilir ki ama 100 derece de normal değil gibi ne yapcağımı şaşırdım vallaknk bendede aynı sorun vardı işlemcim amd ryzen 5600 kesinlikle soğutma alman lazım şimdi 60 üstüne çıkmıyor derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?