Seçkin Üye
işlemcin ekran kartına yetmiyor olabilir boştayken mi oluyor yoksa oyundayken mi boştayken oluyorsa teknik servise gondermeni oneririmTermal macun yeni, Kasanın kapakları açık, Yeni temizledim, Hava fanları hepsi çalışıyor. Ekran Kartım (RTX3060) 57 derece 60 derece hiç olmadı. İşlemcim (R5 5600X) 85 Dereceye kadar çıkıyor. normalmidir?. Ek olarak Oyun performansım hiç değişmiyor. Gayet iyi sadece 85 derece olması normalmi değil oyun performansı ile ilgili bir sıkıntım yok gayet iyi.
Cyberpunk 2077 oynuyorum 85 dereceyi görüyor.boşda normalmiş de normalin hafif ustu oynadıgın oyun nedir reyiz
Giridign oyun agır bir oyunsa dar boga yapabilirTermal macun yeni, Kasanın kapakları açık, Yeni temizledim, Hava fanları hepsi çalışıyor. Ekran Kartım (RTX3060) 57 derece 60 derece hiç olmadı. İşlemcim (R5 5600X) 85 Dereceye kadar çıkıyor. normalmidir?. Ek olarak Oyun performansım hiç değişmiyor. Gayet iyi sadece 85 derece olması normalmi değil oyun performansı ile ilgili bir sıkıntım yok gayet iyi.
Cyberpunk hangi ayarlarda oynuyosunCyberpunk 2077 oynuyorum 85 dereceyi görüyor.
yüksek.Giridign oyun agır bir oyunsa dar boga yapabilir
Veya islemci sogutman cok iyi degilse yetmiyo olabilir ama darbogz olayı dahs yuksek
Post automatically merged:
Cyberpunk hangi ayarlarda oynuyosun
Onunla alakası olabilir
yüksek ayarlarda oyunu oynuyorum ortalama 140 FPS alıyorum ve işlemci sıcaklığı yüksekdilçe bile FPS düşmüyor veya herhangi en ufak bir performans sorunu yaşamıyorum gayet akıcı. sadece 85 derece olması normalmi anormalmi?Giridign oyun agır bir oyunsa dar boga yapabilir
Veya islemci sogutman cok iyi degilse yetmiyo olabilir ama darbogz olayı dahs yuksek
Cyberpunk hangi ayarlarda oynuyosun
Onunla alakası olabilir
Ben cuberpunk oynarken hic cikmiyo 85 dereceye hatta hic bir zaman cikmiyoyüksek ayarlarda oyunu oynuyorum ortalama 140 FPS alıyorum ve işlemci sıcaklığı yüksekdilçe bile FPS düşmüyor veya herhangi en ufak bir performans sorunu yaşamıyorum gayet akıcı. sadece 85 derece olması normalmi anormalmi?
Peki virus olabilirmi mining gibi bana bulasmisti ekran kartim ve islemcim hep %100 kullaniyodu gorev yoneticisini acinca duzeliyoyüksek ayarlarda oyunu oynuyorum ortalama 140 FPS alıyorum ve işlemci sıcaklığı yüksekdilçe bile FPS düşmüyor veya herhangi en ufak bir performans sorunu yaşamıyorum gayet akıcı. sadece 85 derece olması normalmi anormalmi?
Hayır. virüs bulaşmış olamaz. Ekran kartı sıcaklığım %50 ye gelmeden fanları bile çalıştırmıyor buz gibi. Ama işlemci öyle değil. Karar verdim bildiğim kadarıyla çok yüksek sıcaklığa ulaştığında otomatik bilgisayarı kapatıyordu işlemci sıcaklığı anormal ise zaten bilgisayar kapanır diyip oyunuma devam edicem.Ben cuberpunk oynarken hic cikmiyo 85 dereceye hatta hic bir zaman cikmiyo
Senin pcyle benimki assagi yukari ayni
Oyuzden dedim oyunla alakalimi diye
R7 3700x rx570 var bende bile sicaklik artmiyo bence normal degil
Peki virus olabilirmi mining gibi bana bulasmisti ekran kartim ve islemcim hep %100 kullaniyodu gorev yoneticisini acinca duzeliyo
Ekran kartım buz gibi hiç bir sorunum yok. Yeri geliyor fanları bile açmıyor ekran kartım. İşlemci sıcak sadece (ekran kartına göre) Ekran kartı 57 derece stabil. bunca zaman 60 derece olduğunu görmedim. İşlemcim ise 85 derece. ikisinin arasında bayağı fark var o yüzden dikkatimi çekti. Sanırım çözüm Sıvı soğutmaya geçmek sıvı soğutma o kadar fark edermi bilmiyorum ama. Sıvı soğutmanın olayını pek anlamadım ne kadar işe yarar falan bilmiyorum.Kasanın içine yayılan (işlemcinin sıcaklığından ötürü) sıcak hava dalgası direkt olarak ekran kartı sıcaklığına yansıyor. Bu ekran kartında 3-5 derece kadar farkediyor. O değerler sorun değil aslında dert etmeyin. Sıvı soğutma veyahut kule tipi soğutmaya geçiş ekran kartı ve anakart sıcaklığını da düşürecektir.
90 dereceye kadar normaldir efendim.yüksek ayarlarda oyunu oynuyorum ortalama 140 FPS alıyorum ve işlemci sıcaklığı yüksekdilçe bile FPS düşmüyor veya herhangi en ufak bir performans sorunu yaşamıyorum gayet akıcı. sadece 85 derece olması normalmi anormalmi?
olmez dostum 75 derece de valo da alıyorum buyuk ve performans sorunu olan oyunda 85 derece gayet normlmacun yada bi fanlar bozulmustur o islemci yakinda olur
Aynen bazen fanlar yetersiz kalıyo kasa kapağı resmen bilgisayaraı boğuyor.ben de de benzer bir sorun vardı normal olduğunu araştırmıştım fanları güçlendirerek ve kasanın kapağını açarak sorunu çözmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?