85 derece fazlaTermal macun yeni, Kasanın kapakları açık, Yeni temizledim, Hava fanları hepsi çalışıyor. Ekran Kartım (RTX3060) 57 derece 60 derece hiç olmadı. İşlemcim (R5 5600X) 85 Dereceye kadar çıkıyor. normalmidir?. Ek olarak Oyun performansım hiç değişmiyor. Gayet iyi sadece 85 derece olması normalmi değil oyun performansı ile ilgili bir sıkıntım yok gayet iyi.
85 gayet normal mi 90 falan da olur knk ne diyorusn biosdan ayarlamasi lazim90 dereceye kadar normaldir efendim.
Post automatically merged:
olmez dostum 75 derece de valo da alıyorum buyuk ve performans sorunu olan oyunda 85 derece gayet norml
oynadıgın oyuna göre cok normal o kadar dereceyi görmesi + olarak amd kullanıyorsun ryzen7 var bende boşta 40 50 oyunlarda 90 ları gördüğü oluyor normal yaniTermal macun yeni, Kasanın kapakları açık, Yeni temizledim, Hava fanları hepsi çalışıyor. Ekran Kartım (RTX3060) 57 derece 60 derece hiç olmadı. İşlemcim (R5 5600X) 85 Dereceye kadar çıkıyor. normalmidir?. Ek olarak Oyun performansım hiç değişmiyor. Gayet iyi sadece 85 derece olması normalmi değil oyun performansı ile ilgili bir sıkıntım yok gayet iyi.
Ben cuberpunk oynarken hic cikmiyo 85 dereceye hatta hic bir zaman cikmiyoTermal macun yeni, Kasanın kapakları açık, Yeni temizledim, Hava fanları hepsi çalışıyor. Ekran Kartım (RTX3060) 57 derece 60 derece hiç olmadı. İşlemcim (R5 5600X) 85 Dereceye kadar çıkıyor. normalmidir?. Ek olarak Oyun performansım hiç değişmiyor. Gayet iyi sadece 85 derece olması normalmi değil oyun performansı ile ilgili bir sıkıntım yok gayet iyi.
yani normal galibaTermal macun yeni, Kasanın kapakları açık, Yeni temizledim, Hava fanları hepsi çalışıyor. Ekran Kartım (RTX3060) 57 derece 60 derece hiç olmadı. İşlemcim (R5 5600X) 85 Dereceye kadar çıkıyor. normalmidir?. Ek olarak Oyun performansım hiç değişmiyor. Gayet iyi sadece 85 derece olması normalmi değil oyun performansı ile ilgili bir sıkıntım yok gayet iyi.
o nasıl oluyoDarboğaz durumu olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?