Dostum kaliteli bi fan kullanmalısın yani bu durum normal değil o bilgisayar için teknik bi sorunda olabilir dikkat etmelisin bence arkaplanda da herhangi bir uygulama açık bıraktıysan ondan kaynaklıda olabilir.Termal macun yeni, Kasanın kapakları açık, Yeni temizledim, Hava fanları hepsi çalışıyor. Ekran Kartım (RTX3060) 57 derece 60 derece hiç olmadı. İşlemcim (R5 5600X) 85 Dereceye kadar çıkıyor. normalmidir?. Ek olarak Oyun performansım hiç değişmiyor. Gayet iyi sadece 85 derece olması normalmi değil oyun performansı ile ilgili bir sıkıntım yok gayet iyi.
Sanmıyorum muhtemelen ya ekran kartının ısısı yukarda birikiyor kasa içinde havalandırması kötü yada sogutucu tam oturmadı.oynadığın oyunların çok zorladığını düşünüyorum
işlemcin ekran kartına yetmiyor olabilirTermal macun yeni, Kasanın kapakları açık, Yeni temizledim, Hava fanları hepsi çalışıyor. Ekran Kartım (RTX3060) 57 derece 60 derece hiç olmadı. İşlemcim (R5 5600X) 85 Dereceye kadar çıkıyor. normalmidir?. Ek olarak Oyun performansım hiç değişmiyor. Gayet iyi sadece 85 derece olması normalmi değil oyun performansı ile ilgili bir sıkıntım yok gayet iyi.
Bu oyunda bende de oluyor maalesefCyberpunk 2077 oynuyorum 85 dereceyi görüyor.
Çok değil aslında ama kış ayına göre fazla.Kasanın havalandırması kötü olabilir.oyundayken oluyor 85 derece hiç bir şey oynamadığımda ortalama 50 derece
Cyber oynadigin zaman okadar ısıya çıkması gayet normal discord kapat o oyunu oynarken diyer farklı oyunlar oynuyor ise okadar çıkmıyorsa normalTermal macun yeni, Kasanın kapakları açık, Yeni temizledim, Hava fanları hepsi çalışıyor. Ekran Kartım (RTX3060) 57 derece 60 derece hiç olmadı. İşlemcim (R5 5600X) 85 Dereceye kadar çıkıyor. normalmidir?. Ek olarak Oyun performansım hiç değişmiyor. Gayet iyi sadece 85 derece olması normalmi değil oyun performansı ile ilgili bir sıkıntım yok gayet iyi.
termal macun var knk 80 görmsei iyi değil dikkatli olTermal macun yeni, Kasanın kapakları açık, Yeni temizledim, Hava fanları hepsi çalışıyor. Ekran Kartım (RTX3060) 57 derece 60 derece hiç olmadı. İşlemcim (R5 5600X) 85 Dereceye kadar çıkıyor. normalmidir?. Ek olarak Oyun performansım hiç değişmiyor. Gayet iyi sadece 85 derece olması normalmi değil oyun performansı ile ilgili bir sıkıntım yok gayet iyi.
dostum öncellikle sıvı soğutmamı kullanıyorsun yoksa normal fan mı kullanıyorsun ? Anakart modelin kasa modelinide yazarsan iyi olur. İlk önce yapacağın şey cpu stres testi aida64 yapabilirsin bunu yaparken eğer hala sorun varsa yani o sıcaklıklarda geziyorsa bence normal değil ya termal macunda sıkıntı varya ya kasa akımında yada işlemci soğutucun yetmiyor demektirTermal macun yeni, Kasanın kapakları açık, Yeni temizledim, Hava fanları hepsi çalışıyor. Ekran Kartım (RTX3060) 57 derece 60 derece hiç olmadı. İşlemcim (R5 5600X) 85 Dereceye kadar çıkıyor. normalmidir?. Ek olarak Oyun performansım hiç değişmiyor. Gayet iyi sadece 85 derece olması normalmi değil oyun performansı ile ilgili bir sıkıntım yok gayet iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?