Süper Üye
1660ti ryzen 5 2600Oncelikle islemci testleri yapilirken CPU0 olana bakilir, CPU7 onemli degil. Onun disin parcalarinin model bilgisini paylasirsan daha iyi iletisim kurariz, genelde islemcin kartina gore gucsuz kaliyorsa görüntü ayarlarini veya cozunurlugu yukseltmen sorununu bir nebze azaltir.
denemedim ilk defa bu oyunda denedimDiğer oyunlardada aynı sorun varmı
yani ekran kartı yüzde 30 işlemci 29 a kadar kullanırsa sorun yok değil mibu parcalar darbogaz yapmazlar, sadece bazi oyun islemcini daha cok kullanir, bazisi da ekran kartini. soyledigim gibi, islemcin ekran kartina gore az kullaniliyor ise goruntu ayarlariyla oynaman yardimci olabilir. mesela rdr2 oynarken %20cpu kullanimi %99 ekran karti kullanimi ile oynuyorum ben. herhangi bir sikinti yok
hayir kesinlikle yok.yani ekran kartı yüzde 30 işlemci 29 a kadar kullanırsa sorun yok değil mi
1920 1080Ryzen 5 2600'ün 1660Ti'yi rahat beslemesi lazım. Hangi çözünürlükte kullanıyorsun? Çözünürlük de önemli bu darboğaz konusunda.
valorantta durum tam tersi cpu fazla gpu az kulllanıyor normal mihayir kesinlikle yok.
evet. valorant ve cs tarzi render almayan oyunlar cpu kullanirlar.1920 1080
Post automatically merged:
valorantta durum tam tersi cpu fazla gpu az kulllanıyor normal mi
çok saol kbakma çok darladımevet. valorant ve cs tarzi render almayan oyunlar cpu kullanirlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?