ram kontrolü yapıp ss atar mısın lütfen işlemci pinlerini yamultmuş olabilirsin
örnek;
Soğutucuyu düzgün oturtmuş musun bir bak bakalım. İşlemcı sıcaklığı kaç gösteriyor CoreTemp isimli program ile bakabilirsin.
işlemciyi kontrol edip fanları tekrardan düzgün takıp tekrar bilgilendireceğim yardımlarınız ve ilginiz için teşekküre ediyorum <3İşlemci telleri yamulmuş olabilir veyahut soğutucuyu takarken bir problem yaşamış olabilirsin eğer detaylandırırsan yardımcı olabilirim
oyundayken işlemcinın sıcaklıgının fotoğrafini atabilir misin
en mantıklısı o olur parcalardan birini duzgun oturtmamıs olabılırsınişlemciyi kontrol edip fanları tekrardan düzgün takıp tekrar bilgilendireceğim yardımlarınız ve ilginiz için teşekküre ediyorum <3
üstünü normal bir peçete ile temizledimDetaylı bir şekilde ve sürmeden önce temizliğini yaptın mı
Güzel bir marka biliyorsan önerir misin en kötü ihtimal tekrar alıp tekrar sıkayımsürdüğün macun markasız çakma olabilir
yada yanlış sürmüş olabilirsin
Ortasına 1g sıkıp kapatıyorum başka birşey yapmadım yayma falanyanlış sürmüşsün sanırım iyice kontrol et knk
Kütüpsü nedir hocamkanka yüksek ihtimalle sürdüğün macun kalitesiz ve temizleyeceğin zaman bir peçete yardımı ile temzilersin yanlarında kalanlarıda kulak kütüpsü kullanarak temizlersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?