bize mi aşık oldun a bahtımın karası. bunu indirelim kankiHerkese hayırlı günler diliyorum. Bu başlığımda ismini bilmediğimiz müzikleri/müziği bulmayı öğreteceğim.
1.Yöntem (Yüksek Olasılık)
Eğer dinlediğiniz şarkıda söz varsa sözleri aramayı deneyin. Örnek verecek olursam şarkının herhangi bir kısmında "Belki bir müptezelim bağımlıyım sözlerine..." bu sözler geçiyorsa aynen bu sözleri Youtube veya Google arama kısmına yazarsak yüksek olasılıkla şarkı çıkar.
2.Yöntem (Düşük Olasılık)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapvereceğim siteye girin, "Click and sing or hum" ve sol tarafında koca bir mikrofon simgesi olacaktır. Bir kere tıklayıp müziği başlatın 10 saniye bekleyin, şarkı popülerse bir kaç saniyede direk yönlendirir zaten
Ekli dosyayı görüntüle 41614
3.Yöntem (Benim tarafımdan denenmedi)
Arkadaşım Shazam isimli bir programdan bahsetmişti. Ne kadar yüksek ne kadar düşük olasılık bilmiyorumda işe yarıyabilir. Programı Play Store'den indirip kullanabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 41615
Eğer hiçbiri olmadıysa müziğin bir kısmını .mp4 uzantısına getirin rar şekline getirip bana özelden atın hayatımda 1 milyondan fazla şarkı dinlediğimi bilirim belkide biliyorumdur niye olmasın
İyi Forumlar.