Evet bende işe yaradıHocam hizmetlerden "Windows Defender Service" adlı hizmeti durdurup regeditten defender'i kapatın böylede yapabilirsiniz .
youtube yaz çıkarWindows 10 1909 sürümünü editleyerek Windows Defender'ı kaldırmayı denedim fakat kurulum yaptığımda yinede yüklü bir şekilde çalışmaya devam ederek geldi ( internet kapalı bir şekilde kurulum yapmama rağmen ). Nasıl yapabileceğimi bilen varsa yardımcı olabilir mi? Yaptığım bazı hatalar olabilir.
yanlış bilmiyosam ghost modlu windowslarında defender aktif - inaktif olarak hazır bi şekilde indire biliyodun veya toolbox üzerinden açıp kapatma ayarı vardı diye hatırlıyorumhazır custom isolar var ben ghostspectre kullanıyorum
zaten NTLite ile yapamadımNTLite programını kullanabilirsin daha detaylı ve kendine kırpılmış windows yapabilirsin
defender gibi gerek duymadıgın özellikleri/programları silerek
Evetnlite ile mi deniyorsun?
aynenyanlış bilmiyosam ghost modlu windowslarında defender aktif - inaktif olarak hazır bi şekilde indire biliyodun veya toolbox üzerinden açıp kapatma ayarı vardı diye hatırlıyorum
That is not working .are you trying with nlite?
kral galiba konu sahibini sen sandım bu yüzden senin mesajı cevaplamışım kusura bakma
Custom İSO dene istersen ben revios kullanıyorum memnunumWindows 10 1909 sürümünü editleyerek Windows Defender'ı kaldırmayı denedim fakat kurulum yaptığımda yinede yüklü bir şekilde çalışmaya devam ederek geldi ( internet kapalı bir şekilde kurulum yapmama rağmen ). Nasıl yapabileceğimi bilen varsa yardımcı olabilir mi? Yaptığım bazı hatalar olabilir.
windows defedersi kapat dayı oğluWindows 10 1909 sürümünü editleyerek Windows Defender'ı kaldırmayı denedim fakat kurulum yaptığımda yinede yüklü bir şekilde çalışmaya devam ederek geldi ( internet kapalı bir şekilde kurulum yapmama rağmen ). Nasıl yapabileceğimi bilen varsa yardımcı olabilir mi? Yaptığım bazı hatalar olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?