Şuana kadar bir çok dilde dizi/ film izledim. Ayrıca bir çok da yabancı tanıdığım oldu ve konuşulunca en çok rahatlatan ve konuşmaya çalışınca en keyifli dil olarak İspanyolcaymış gibi geliyor. Sizin düşünceleriniz neler? Belki aramızda İspanyolca bilenler çıkar ve bizi aydınlatır.
Allah çarpsın alakam bile yok ama, bazı izlediğim filmlerde olabiliyor da, bilmiyorum kişinin konuşmasına göre değişiyor, yanii beğenmedim diyemem açıkçasıı
1-2 filimde denk gelmiştim. Çok acayip bir dil ama hoş da geliyo kulağa, ancak o ispanyolca dublajlı filimler kulak tırmalayıcı. İspanyol filmi orjinal sesler efsana ama
Üniversitede biraz eğitim almıştım. İtalyanca ve İspanyolca birbirine çok benziyor yani birini öğrendiğinde diğerini rahat öğrenebilirsiniz. Ayrıca bu dilleri öğrenmek İngilizceden daha kolay. Benim en sevdiğim kısmı normal bir cümlenin başına No yazarak cümlenin olumsuz olması.
İspanyolca bana biraz kaba geliyor. Ağızlarını aça aça... Tabii zevk meselesi. Ben 2. dil olarak Rusça öğreniyorum. Muhtemelen başkası da Rusça için en kaba dillerden diyebilir. Sevdiğin ve ilgi duyduğun dilse; öğrenmekte sorun yoktur.