Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cogu kişi Türktelekoma a ön yargılı ama bn 24 m hızı 90 liraya kullanıyorum hemde cok iyi indirme feln yaparkan bi yandan lol fln atabiliyorum hiç ping cıkarmıyor alt yapısal bi olay heralde ben burda sana bi saglayıcı solesemde alt yapını en iyi destekleyeni blman lazım
Fiyat olarak turknet gene en iyisi bence turkcell vodafone vs. gibi servisler ztn ateş pahası
şuan kalman senin için daha yararlı olur
bir tek turk telekom var fiyatı iyi olan ama turknet daha hızlı
aynı şeyi ben de düşnüyorum knk. 250 tl falan yaptılar ücreti, gidip geliyor zaten sürekli o da cabası. yolun sonu yine ttye çıkıyor gibi ama bakalım hayırlısı. çünkü düzgün altyapı bi onlarda var. başkası kullanınca sorun çıkartıyorlar.
Bende bunu düşünüyordum ve kararımı değiştirmemekten yana kullanacağım gibi duruyor, Türknet kesinlikle sonuna kadar hakediyor bence, teknik destek vs. olsun en azından ben hiçbir sorun yaşamadım kullandığım süre boyunca.
Bulunduğun bölgenin altyapısı iyi ise türknet çok iyi ama yoksa normal ev Internetinden farkı kalmıyor turktelekom şu dönem geceleri interneti benden esirger oldu anlam veremiyorum Turkcell geçmeyi düşünüyorum biraz tuzlu ama arkadaşlarımdan kullanan herkes mutlu
Ben Turkcell kullanıyorum memnunum hiç sorun yaşamıyorum. Yine de ISS değiştirmeden önce bulunduğunuz yerde altyapı olup olmadığını kontrol etmeyi unutmayın.