Süper Üye
Yapabilirim hiç problem değilaslında böyle birşey yapıp klan ismini memoryhackers yapıcaksın çıldırsın Joygame
kabul etmezler ozamanYapabilirim hiç problem değil
DwordTeam yapayım anlamazlarkabul etmezler ozamanturnuvaya hemen kaldırırlar çünkü dalga geçiyor oluyorsun adamlarla
oww güzel fikirDwordTeam yapayım anlamazlard
Ama 4 eleman lazım oyunu oynamıyorum ama ortamı felan görmek istiyorumoww güzel fikiranlamazlar doğru
öyle turnuvaya herkesi alsalar dahi ön elemede elenirsiniz bilmezseniz bir görüp gelmeye değmez oraya gideceksen 1. olmaya kafaya koyarak gideceksin resmen gezmeye geldim diyorsunAma 4 eleman lazım oyunu oynamıyorum ama ortamı felan görmek istiyorum
Hiç tanımadığım 4 kişiyle gidip 1. Mı olmamı bekliyorsunöyle turnuvaya herkesi alsalar dahi ön elemede elenirsiniz bilmezseniz bir görüp gelmeye değmez oraya gideceksen 1. olmaya kafaya koyarak gideceksin resmen gezmeye geldim diyorsun
sen her teamı birbirini tanıyormu zannediyorsunHiç tanımadığım 4 kişiyle gidip 1. Mı olmamı bekliyorsun)
Bende Darıca'da oturuyorumGebzede oturuyorum ama gelemem abu dhabi oynayacak halimiz yok bizi yerler zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?