12 Haz 2017 Yasaklandı #1 OxiDox O Uzman Üye Katılım 23 Şub 2017 Mesajlar 274 Çözümler 1 Tepki puanı 81 9 HİZMET YILI Arkadaşlar ben istanbulda oturuyorum deprem oldu eğer sizin çevrenizde olduysa yazabilirmisiniz ? Haberlerden Bir Şey Öğrenemedim Belki Bileniniz Vardır Diye Sormak İstedim ): Bizim lamba patladı bahçeye 2 ye ayrıldı merdivenlerden öyle atlamışım ki ayaklarm uyuştu Son düzenleme: 12 Haz 2017
Arkadaşlar ben istanbulda oturuyorum deprem oldu eğer sizin çevrenizde olduysa yazabilirmisiniz ? Haberlerden Bir Şey Öğrenemedim Belki Bileniniz Vardır Diye Sormak İstedim ): Bizim lamba patladı bahçeye 2 ye ayrıldı merdivenlerden öyle atlamışım ki ayaklarm uyuştu
12 Haz 2017 Yasaklandı #2 Titanic T Banlı Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 1,521 Tepki puanı 334 Yaş 32 9 HİZMET YILI manısalyım çok fena saladı krdeşim fenaydı ya halen ellerim Titiryor sankı başım Dönuyor halen
12 Haz 2017 Moderatör #3 LeftSpace aka panic.rs Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 3,379 Çözümler 50 Tepki puanı 13,156 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI millet dışarda len mq :d ben uyuyodum depreme uyandım uyandıgımda çatur çutur sallanıyodum amk A:SDA:SDAS:ASD
millet dışarda len mq :d ben uyuyodum depreme uyandım uyandıgımda çatur çutur sallanıyodum amk A:SDA:SDAS:ASD
12 Haz 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #4 OxiDox O Uzman Üye Katılım 23 Şub 2017 Mesajlar 274 Çözümler 1 Tepki puanı 81 9 HİZMET YILI LeftSpace' Alıntı: millet dışarda len mq :d ben uyuyodum depreme uyandım uyandıgımda çatur çutur sallanıyodum amk A:SDA:SDAS:ASD Genişletmek için tıklayın ... Bizim lamba patladı
LeftSpace' Alıntı: millet dışarda len mq :d ben uyuyodum depreme uyandım uyandıgımda çatur çutur sallanıyodum amk A:SDA:SDAS:ASD Genişletmek için tıklayın ... Bizim lamba patladı