bizim lise 2000 kişiliktiOkuldayken oldu sıranın titremesiyle birden sınıf ayaklandı sonra hepimizi bahçeye aldılar (1050 öğrenci izdihamı siz düşünün ağlayan mı bayılan mı her çeşidinden) ve telefon faturasına 200 tl ödeyip deprem anında kullanamamak kadar kötü birşey yok hatta şuanda bile gidip gidip geliyor hattım olaya dönecek olursak bu tür depremler fay hattının enerjisini harcıyor
knk yollar daha önemli bırak millet işini yapsınAltyapı yok 5.9 da hatlar falan gidiyorsa büyük depremde tüm ülke çöker acil tedbirler artırılmalı
Allah yardımcıları olsun
Yanlış Bilgi Verme Bilmiyorsan Hiç YazmaOkuldayken oldu sıranın titremesiyle birden sınıf ayaklandı sonra hepimizi bahçeye aldılar (1050 öğrenci izdihamı siz düşünün ağlayan mı bayılan mı her çeşidinden) ve telefon faturasına 200 tl ödeyip deprem anında kullanamamak kadar kötü birşey yok hatta şuanda bile gidip gidip geliyor hattım olaya dönecek olursak bu tür depremler fay hattının enerjisini harcıyor
"Bu depremin fay hattının enerjisini azaltması söz konusu değil, çünkü depremler logaritmik olarak değişirler. Yani 4.5’lik bir depremden 31 tane olursa 5,5’luk depremi, bin tane olursa da 6.5’luk bir depremi engeller. Onun enerjisini boşaltır. Dolayısıyla olan bir depremin büyük bir depremi engellemesi ya da onun olmasını engellemesi gibi bir durum söz konusu değil"
peki düzelttim.Yanlış Bilgi Verme Bilmiyorsan Hiç Yazma
Şaka olduğunu bile anlamıyosun ya ona şaşırıyorum@Taru Allah sana o okulu aratmasın diyeyim kardeşim böyle küçümsenecek bir durum değil maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?