21 Ara 2020 #1 xTeke12 Onaylı Üye Katılım 4 Nis 2020 Mesajlar 64 Tepki puanı 4 Ödüller 6 Yaş 28 6 HİZMET YILI iyi günler aliexpressten kargo sipariş etmiştim kargo gümrükten geçip dağıtıma çıkıyor geldik yoktunuz bile demeden geri göndermişler kargom pim de gösteriyor ben bunu nasıl alabilirim gitsem elden alabilirmiyim ? daha önce başına gelen varmı Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.PNG 30.7 KB · Görüntüleme: 29 Ekran Alıntısı.PNG 30.7 KB · Görüntüleme: 30
iyi günler aliexpressten kargo sipariş etmiştim kargo gümrükten geçip dağıtıma çıkıyor geldik yoktunuz bile demeden geri göndermişler kargom pim de gösteriyor ben bunu nasıl alabilirim gitsem elden alabilirmiyim ? daha önce başına gelen varmı
21 Ara 2020 Konuyu başlatan #2 xTeke12 Onaylı Üye Katılım 4 Nis 2020 Mesajlar 64 Tepki puanı 4 Ödüller 6 Yaş 28 6 HİZMET YILI kablo ucu' Alıntı: ben gidip alıştım Genişletmek için tıklayın ... başakşehir dekine mi gittin reis süreç nasıl oldu Post automatically merged: 21 Ara 2020 up Son düzenleme: 21 Ara 2020
kablo ucu' Alıntı: ben gidip alıştım Genişletmek için tıklayın ... başakşehir dekine mi gittin reis süreç nasıl oldu Post automatically merged: 21 Ara 2020 up