Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, hastanelerde sıkıntı olmadığını belirterek, Yeşilköy Atatürk Havalimanı’nın bulunduğu alanda ve Sancaktepe’de biner kişilik iki salgın hastanesi kurulacağını söyledi. Kentin iki yakasındaki hastaneler 45 gün içinde hizmete girecek.
o da kolay degil ki mevzu sadece sokaga çıkma yasagı olsa çoktan alınırdı önlem bence sonrası için iş gücünü kaybetmemek için önemler alındı bu son önlemlerden sonra sokaga çıkma yasagı gelicektir zaten başka birşey kalmadı gibiBu iyi bir adım, umarım sokağa çıkma yasağıyla dengeleyebilirler bunu.
65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı, virüsün ilk zamanlarında getirilmesi gerekiyordu. Bu konuda geç davrandığımız için 30 bin vaka sayımız oldu, çok ciddi rakam. Bazı kararların çok daha zaman geçmeden uygulanması gerek artık.o da kolay degil ki mevzu sadece sokaga çıkma yasagı olsa çoktan alınırdı önlem bence sonrası için iş gücünü kaybetmemek için önemler alındı bu son önlemlerden sonra sokaga çıkma yasagı gelicektir zaten başka birşey kalmadı gibi
kesinlikle katılıyorum size geç kararlar alındı ama dedigim gibi komple sokaga çıkma yasagı getirilmesi çok zor bir durum. 30k vaka da işin boyutunun ne kadar ciddi oldugunu gösteriyor lakin hala insanlar dışarıda geziyor İZMİR de çok kötü kimse dinlemiyor desek yeridir.65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı, virüsün ilk zamanlarında getirilmesi gerekiyordu. Bu konuda geç davrandığımız için 30 bin vaka sayımız oldu, çok ciddi rakam. Bazı kararların çok daha zaman geçmeden uygulanması gerek artık.
açıkcası o kadar kötü durumda degilim tabi sizin durumunuzu bilmiyorum kendi adıma konuşuyorum bunu ama ilerleyen süreç çok daha yıkıcı olacak gibi en azından şimdi avrupa gibi kötü durumda degiliz.kendimi ceza evine düşmüş gibi hissediyorum artık bitse de kurtulsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?