Onaylı Üye
eyw teşekkür ederim...Beykoz ve çevresi sakindir. Üsküdar'a felan geçeyim deme ama trafik felan oldumu işin biter.
konu yerini çok aradımda bulamadım açık konuşmak gerekirse forum sitelerine pek alışık değilimkaradeniz mahallesinde yaşıyabilirsin ama konu yeri yanlış ama kardeşim
eyw...Bahçeşehir çok sakin bi yer tavsiye ederim ama biraz maddi durumunun iyi olması gerek dostum
eyw...beykoz maltepe avcılar
eyw istanbulda akrabalar var ve azda olsa bildiğim bir şehirNapıcaksın istanbulu bee, bursa var bak ne güzel
eywBen Yalova'lıyım ist de yaşayacağına gel Yalova dan bir ev al 45 dk ye geçersin işin olduğunda o gürültü çekilmez 3-4 kere gittim 1 kere arabayla en büyük hatam oydu. Oraya şehir diyenin anlını karışlayım ülke olmuş orası
maalesef çok iyi deilMaddi durumun çok iyiyse Etiler, Ulus tarafları çok nezih, sakin. Orta düzeyde ise Beykoz, Avcılar, Beylikdüzü olabilir.
bazı yerler uygun bazı yerlerde kesinlikle alınmıyor onu bırak önünden geçemiyorsun...Kardesim durumuna göre acıbadem Çengelköy Beykoz Anadolu da en sakin yerler ama fiyatlar yüksek
eywkaradenız mahalllesıne tasınma sakın kardesım adama 1 kısıye 20 kısı gelıyolar hergun sıkın tı olay
karadenız mahalllesıne tasınma sakın kardesım adama 1 kısıye 20 kısı gelıyolar hergun sıkın tı olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?