Vearf
Uzman Üye
ama uçarken kör oluyorsun
zamanı her durdurduğunda yaşamından 5 gün gidecek ve max 1 gün durdurabilirsin.zamanı durdurma
reis bence 5 gün az oldu zamanı 1 gün durdurmam yeter istedigim herşeyi yapmak içinzamanı her durdurduğunda yaşamından 5 gün gidecek ve max 1 gün durdurabilirsin.
yan etkisi her ışınlandıgında vücudunda büyük bir kesik oluşuyorİstediğim herhangi bir zamanı ışınlanmak
saçma olur bence kesik ne alaka her ışınlandığında kaç yıl ileri gittiyse okdar yaşlanır daha iyireis bence 5 gün az oldu zamanı 1 gün durdurmam yeter istedigim herşeyi yapmak için
yan etkisi her ışınlandıgında vücudunda büyük bir kesik oluşuyor
e zamanda geri gider bitcoin alır yan etki olmadan bence daha agır bi ceza lazım ışınlandıgında tüm uzuvları kopmuş gibi acı hissetsinsaçma olur bence kesik ne alaka her ışınlandığında kaç yıl ileri gittiyse okdar yaşlanır daha iyi
ışınlanmak çok isterimÖrneğin:
+ Görünmezlik.
Yan etkisi:
- Görünmezlik süresi 10 dakika ve çıktığında kıyafetsiz olmak gibi gibi...
ama her kullandıgında ömründen 1gün gidicekİstediğim herhangi bir zamanı ışınlanmak
süper hız ama kullanıldığında kanser riskin artıyorÖrneğin:
+ Görünmezlik.
Yan etkisi:
- Görünmezlik süresi 10 dakika ve çıktığında kıyafetsiz olmak gibi gibi...
yan etkisi orda yaşadıgın herşeyi hissedersin (örneğin yere düştün bacagın kırıldı)Rüyada gördüğüm herhangi bir nesneyi (altın,para,araba vb.) uyandığımda yanımda getirebilmek.
yan etkisi : Yoksuper guc sayilir mi bilmiyorum ama mutlu olabilmeyi isterdim
super guc sayilir mi bilmiyorum ama mutlu olabilmeyi isterdim
ama kullandıgında rastgele biri ölceksuper guc sayilir mi bilmiyorum ama mutlu olabilmeyi isterdim
kanka bu bi tık ağır olmadaımı geri mutsuz olur adamama kullandıgında rastgele biri ölcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?