7 Haz 2020 #1 MaxiBae M Uzman Üye Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 190 Tepki puanı 22 Yaş 32 6 HİZMET YILI Kod: Dim startInfo As New ProcessStartInfo("notepad") startInfo.WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden Process.Start(startInfo)
Kod: Dim startInfo As New ProcessStartInfo("notepad") startInfo.WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden Process.Start(startInfo)
7 Haz 2020 #2 SolidHead S Onaylı Üye Katılım 7 Haz 2020 Mesajlar 52 Tepki puanı 0 6 HİZMET YILI Hileyi açtıktan sonra gelen kod sayfasının altına mı kopyalıcaz bunu?
7 Haz 2020 Konuyu başlatan #3 MaxiBae M Uzman Üye Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 190 Tepki puanı 22 Yaş 32 6 HİZMET YILI SolidHead' Alıntı: Hileyi açtıktan sonra gelen kod sayfasının altına mı kopyalıcaz bunu? Genişletmek için tıklayın ... Ne alaka dostum yazılım ile alakalı bu kodlar kendin uygulama yazarken kullanabilirsin hile veya loader ile bir alakası yok.
SolidHead' Alıntı: Hileyi açtıktan sonra gelen kod sayfasının altına mı kopyalıcaz bunu? Genişletmek için tıklayın ... Ne alaka dostum yazılım ile alakalı bu kodlar kendin uygulama yazarken kullanabilirsin hile veya loader ile bir alakası yok.
7 Haz 2020 #4 SolidHead S Onaylı Üye Katılım 7 Haz 2020 Mesajlar 52 Tepki puanı 0 6 HİZMET YILI Kusura bakma pek bilgim yokta öğrenmeye çalışıyorum Teşekkürler
7 Haz 2020 Konuyu başlatan #5 MaxiBae M Uzman Üye Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 190 Tepki puanı 22 Yaş 32 6 HİZMET YILI SolidHead' Alıntı: Kusura bakma pek bilgim yokta öğrenmeye çalışıyorum Teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... Sıkıntı yok <3
SolidHead' Alıntı: Kusura bakma pek bilgim yokta öğrenmeye çalışıyorum Teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... Sıkıntı yok <3