oyun kodalama nasıl yapılıyor bilgin varmı yardımcı olurmusunHerkese merhaba arkadaşlar. CS üzerine kodlamaya yeni başladım ve singleplayer oyunlarda offset bulup trainer yapabiliyorum, istediğim şey ise multiplayer korumasız veya koruması düşük olan oyunlar. Bu oyunlar üzerinde çalışıp kendimi geliştirmek istiyorum. Sizden oyun önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
oyun nasıl bişey ne üzerine yani güzel oyunsa bende indirmek isterimAlbion Online hilesi pek yok gibi yapsan tadından yenmez
MMORPG bir oyun zindanlar, pklar, balıkçılık, leşçilik vb bir sürü para kasma yöntemi var keyifli bir oyunoyun nasıl bişey ne üzerine yani güzel oyunsa bende indirmek isterim
güzelmiş gerçekten teşekkür ederimMMORPG bir oyun zindanlar, pklar, balıkçılık, leşçilik vb bir sürü para kasma yöntemi var keyifli bir oyun
Bence mobil oyun olan standoff 2 üzerinde yapmalısın sadece rusların yaptığı hileler var ulaşılması zor pahalı virüslü eğer düzgün bir hile çıkarırsan paralı yapıp köşeyi dönersin ytdHerkese merhaba arkadaşlar. CS üzerine kodlamaya yeni başladım ve singleplayer oyunlarda offset bulup trainer yapabiliyorum, istediğim şey ise multiplayer korumasız veya koruması düşük olan oyunlar. Bu oyunlar üzerinde çalışıp kendimi geliştirmek istiyorum. Sizden oyun önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?