Merhabalar dostlarım, ben #baXen
Sizlerden bir taktik isteyeceğim.
Konu başlığında da belirttiğim gibi; Bir kız arkadaşımla(Sadece arkadaş) buluşacağım.
Aramız fazla yok bir haftadır falan tanışıyoruz.
Kızı birazda tavlamaya çalışacağım.
Konu açmam gerekiyor, ve aklıma konu gelmiyor.
Sizlerden tam isteğim ise; Kızla konuşmak için konu, karşımdaki kişi sıkılmayacak. Yardımcı olabilirseniz çok güzel olur.
Hobilerden gir, az yerinde espiri yap, fazla ileriye gitmeyecek şekilde ona derdini paylaş, ona dertlerini sor anlatsın çözüm bulmaya çalış teselli et.
Konuşmak İçin Acele Etme
Önce Dinlemeyi Tercih Et Bence
Eğer O Konuşmassa Okul hayatı Felan Derken Konu Konuyu Acar İlerler Sohbet Elbet.
Kızı Sıkma
Başka Rollere Bürünme Bahsettiği Konuları Bilmiyorsan Anlatmasını Rica Et Bayılırlar .
Anlatırken de Göz Teması Kurmak Yerine Yüzünü İzle Bence Daha Çok Hoşuna Gider.
Ve Eğer Gercekten Sadece Arkadaşı Olarak Görüyorsa Hiç Zorlama .
Ne Demişler : "Zorla Güzellik Olmaz. "
Bol Şans Dostum.
Kardeşim öncelikle konuşcak konu bulamıyorsan tavlayamazsın ben konuşcak konu hulamadığım kızları hicbir zaman tavlayamadım ama konustuklarımıda az yemedim yani bu tarz seylerde konu çok önemli kız konu açmıyorsa konuşmayaistekli drgildir mobilden yazdım sonra detaylı konusuruz
Devir akıl devri moruq zeki insan etkiliyor. Konularını biraz bildiğin böyle felsefe bilim falan ama boğmadan konuş kızı bak bunu da biliyom diye yüzüne vurma. Sadece biraz daha ilgi duyularak öğrenilecek şeyleri biraz daha fazla konuş söz sana geçince. Ne düşünüyorsun falan gibisinden onuda konuya al fikirlerini sor ve kesinlikle sonuna kadar DİNLE ne söylerse DİNLE ve asla ona saçmalama salak salak falan gibi cevaplar verme. DİNLE ve süz kanka aradan seç cevabı yapıştır avla onu dostum.
Bir şey söylediği zaman "aslında ...." gibi yorumlarda bulunup onun söylediği şeyleri dikkate aldığı belli edip sana önem vermeni sağlayacak malzeme oluşturabilirsin. Paran varsa ne yapmak istediği sor ve oradan kızla ilgili sorulara girebilirsin falan böyle. Cidden konu açmak için fazla kasıp kızı sıkıştırma. Kendi hoşlandığın şeyleri ona sorabilirsin sende. Sosyal medyada komik bulduğun şeyleri gösterebilirsin. Çok absürt değilse
Kendin gibi davran normalde konuştuğun gibi konuş başkasıymış gibi tavlarsan 2 gün sonra değiştiğini farkettiğinde sorun olabilir zaten senden hoşlandıysa fazla bir tavlama çabasına gerek yok diye düşünüyorum
zaten elin yüzün düzgünse +1 ordan gelir, konuşurken onunla göz teması kurmalısın ama hayran bir bakışla , bilmediğin şeyleri sor anlatmasını iste konu derdinden kurtul