12 Haz 2020 #1 bykral19 B Üye Katılım 9 Kas 2017 Mesajlar 15 Tepki puanı 0 Yaş 26 8 HİZMET YILI Selamlar, discord botuma registerde mesela kayıt yetkilisi .erkek olarak kayıt ettikçe kaydetmesi ve ben bi komut ile onun kaç kayıt yaptığına bakmak istiyorum yardımcı olur musunuz
Selamlar, discord botuma registerde mesela kayıt yetkilisi .erkek olarak kayıt ettikçe kaydetmesi ve ben bi komut ile onun kaç kayıt yaptığına bakmak istiyorum yardımcı olur musunuz
16 Haz 2020 #3 #Kagami K Kawin Uzman Üye Katılım 27 Eyl 2016 Mesajlar 163 Tepki puanı 37 Ödüller 5 Yaş 26 9 HİZMET YILI Merhaba dostum bu kod bende mevcut burada anlatmam biraz zor olacaktır bunu bir video olarak atmak iyi olabilir öyle yapıp atarım.
Merhaba dostum bu kod bende mevcut burada anlatmam biraz zor olacaktır bunu bir video olarak atmak iyi olabilir öyle yapıp atarım.
16 Haz 2020 #4 HackerBK Süper Üye Katılım 7 Eyl 2017 Mesajlar 775 Çözümler 22 Tepki puanı 70 Ödüller 8 Yaş 22 8 HİZMET YILI #Kagami' Alıntı: Merhaba dostum bu kod bende mevcut burada anlatmam biraz zor olacaktır bunu bir video olarak atmak iyi olabilir öyle yapıp atarım. Genişletmek için tıklayın ... atarsan iyi olur aga botuma eklicemde ariyordum kodu ?
#Kagami' Alıntı: Merhaba dostum bu kod bende mevcut burada anlatmam biraz zor olacaktır bunu bir video olarak atmak iyi olabilir öyle yapıp atarım. Genişletmek için tıklayın ... atarsan iyi olur aga botuma eklicemde ariyordum kodu ?