- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Hile fixlenmiş herkesde bu sorun var büyük bir ihtimalle güncelleme gerekgünlerdir çözüm arayıp bulmaya çalıştım fakat bişey yapamadım 10 dk lık istemci yasağından nasıl kurtulabilirim oyunun sonlarında yada ortalarındayken istemci banı veriyor engellenip duruyorum ve bu durum çok canımı sıkmaya başladı hem hile kullanıp hemde 10 dk bansız oynamanın yolu yokmu bilen biri yazsın
Kardeşim, spoofer'ı etkinleştirmelisin ve sonra ayarları hiç değiştirmemelisin.günlerdir çözüm arayıp bulmaya çalıştım fakat bişey yapamadım 10 dk lık istemci yasağından nasıl kurtulabilirim oyunun sonlarında yada ortalarındayken istemci banı veriyor engellenip duruyorum ve bu durum çok canımı sıkmaya başladı hem hile kullanıp hemde 10 dk bansız oynamanın yolu yokmu bilen biri yazsın
spooferide denedim fayda etmedi sonuç gene aynıKardeşim, spoofer'ı etkinleştirmelisin ve sonra ayarları hiç değiştirmemelisin.
Spoofer kullanmalısın başka çözümü yokgünlerdir çözüm arayıp bulmaya çalıştım fakat bişey yapamadım 10 dk lık istemci yasağından nasıl kurtulabilirim oyunun sonlarında yada ortalarındayken istemci banı veriyor engellenip duruyorum ve bu durum çok canımı sıkmaya başladı hem hile kullanıp hemde 10 dk bansız oynamanın yolu yokmu bilen biri yazsın
Ardından, güvenli sürüm modunda oynamak için hesabınızı etkinleştirmeniz gerekir.spooferide denedim fayda etmedi sonuç gene aynı
kullandım diyorum anlamıyormusun fayda etmedi spooferSpoofer kullanmalısın başka çözümü yok
neyin anlatımıyotube da var knk anlatımı
hile fix se spoofer ne alaka onu anlamadımSpoofer al şuan forumda var mı yok mu bilmiyorum ama spoofer alıp açıp istediğin gibi oynayabilirsin. Şuan hile fix sanırım bir çok kişi bundan şikayetçi güncellemeyi beklemeni öneririm.
kral spoofer attıktan sonra hileyi tekrar açarsan döngü olucak gine istemci banı yiceksin ondan bahsediyorumhile fix se spoofer ne alaka onu anlamadım
bilmiyorum hilesiz denemedim hiç zaten hilesiz oynamak istemiyorum pubg yi sırf hilesi var diye oynuyordumhilesiz oynayıncada mı sonuç aynı ?
Hile fixlenmiş galibagünlerdir çözüm arayıp bulmaya çalıştım fakat bişey yapamadım 10 dk lık istemci yasağından nasıl kurtulabilirim oyunun sonlarında yada ortalarındayken istemci banı veriyor engellenip duruyorum ve bu durum çok canımı sıkmaya başladı hem hile kullanıp hemde 10 dk bansız oynamanın yolu yokmu bilen biri yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?