6 Eyl 2016 #1 eren21824 E Onaylı Üye Katılım 9 Mar 2016 Mesajlar 140 Tepki puanı 3 Ödüller 6 Yaş 26 10 HİZMET YILI Selamın Aleyküm Beyler Konu başlığındanda anladıgınız gibi hareketlimi hareketsizmi söyleyin yaparım +1 REP İ DE ÇOK GÖRMEYİN Videolar Render laniyo birdakika bekleyin atıcam
Selamın Aleyküm Beyler Konu başlığındanda anladıgınız gibi hareketlimi hareketsizmi söyleyin yaparım +1 REP İ DE ÇOK GÖRMEYİN Videolar Render laniyo birdakika bekleyin atıcam
6 Eyl 2016 #2 UstadırMemory U Uzman Üye Katılım 12 Mar 2016 Mesajlar 176 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır Bana Hareketli İmza Yaparmısın İntro Yerine
6 Eyl 2016 Yasaklandı #3 BuğraBey B Seçkin Üye Katılım 10 Tem 2016 Mesajlar 366 Tepki puanı 0 Yaş 26 9 HİZMET YILI RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır Kardeşim kanalım için çok önemli eğer yaparsan rep de veririm Haraketli Olsun Güzel Müzikli Olsun Ortasında Lysis Hack yazsın
RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır Kardeşim kanalım için çok önemli eğer yaparsan rep de veririm Haraketli Olsun Güzel Müzikli Olsun Ortasında Lysis Hack yazsın
6 Eyl 2016 Konuyu başlatan #4 eren21824 E Onaylı Üye Katılım 9 Mar 2016 Mesajlar 140 Tepki puanı 3 Ödüller 6 Yaş 26 10 HİZMET YILI RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır BuğraBey' Alıntı: Kardeşim kanalım için çok önemli eğer yaparsan rep de veririm Haraketli Olsun Güzel Müzikli Olsun Ortasında Lysis Hack yazsın Genişletmek için tıklayın ... 1 dakika yapıyorum
RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır BuğraBey' Alıntı: Kardeşim kanalım için çok önemli eğer yaparsan rep de veririm Haraketli Olsun Güzel Müzikli Olsun Ortasında Lysis Hack yazsın Genişletmek için tıklayın ... 1 dakika yapıyorum
6 Eyl 2016 #5 Kaizens K ~ 𝓚 ~ Süper Üye Katılım 12 Ağu 2016 Mesajlar 1,207 Tepki puanı 74 Ödüller 8 9 HİZMET YILI RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır Kardeşim attığın link çalışmıyor düzeltirmisin ?
6 Eyl 2016 Konuyu başlatan #6 eren21824 E Onaylı Üye Katılım 9 Mar 2016 Mesajlar 140 Tepki puanı 3 Ödüller 6 Yaş 26 10 HİZMET YILI RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır düzelticem de nereden atıcagımı bulamadım
6 Eyl 2016 #7 Berserker B Üye Katılım 19 Ağu 2016 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır ZoKa Gaming ( Yazı tipi güzel ve belirgin olsun ) Hareketli Müzik = Skrillex Bangarang Rep Kapıda
RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır ZoKa Gaming ( Yazı tipi güzel ve belirgin olsun ) Hareketli Müzik = Skrillex Bangarang Rep Kapıda
6 Eyl 2016 Konuyu başlatan #8 eren21824 E Onaylı Üye Katılım 9 Mar 2016 Mesajlar 140 Tepki puanı 3 Ödüller 6 Yaş 26 10 HİZMET YILI RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır Berserker' Alıntı: ZoKa Gaming ( Yazı tipi güzel ve belirgin olsun ) Hareketli Müzik = Skrillex Bangarang Rep Kapıda Genişletmek için tıklayın ... Kardeş onu yaptım da skrillex bangarang da animasyon kafayı yiyo başka şarkı yaparım da face varmı BuğraBey' Alıntı: Kardeşim kanalım için çok önemli eğer yaparsan rep de veririm Haraketli Olsun Güzel Müzikli Olsun Ortasında Lysis Hack yazsın Genişletmek için tıklayın ... kardeşim buyur Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır Berserker' Alıntı: ZoKa Gaming ( Yazı tipi güzel ve belirgin olsun ) Hareketli Müzik = Skrillex Bangarang Rep Kapıda Genişletmek için tıklayın ... Kardeş onu yaptım da skrillex bangarang da animasyon kafayı yiyo başka şarkı yaparım da face varmı BuğraBey' Alıntı: Kardeşim kanalım için çok önemli eğer yaparsan rep de veririm Haraketli Olsun Güzel Müzikli Olsun Ortasında Lysis Hack yazsın Genişletmek için tıklayın ... kardeşim buyur Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
6 Eyl 2016 #9 Kaizens K ~ 𝓚 ~ Süper Üye Katılım 12 Ağu 2016 Mesajlar 1,207 Tepki puanı 74 Ödüller 8 9 HİZMET YILI RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır Panzoidden yapıyorsun milleti kandırma!!
6 Eyl 2016 Konuyu başlatan #10 eren21824 E Onaylı Üye Katılım 9 Mar 2016 Mesajlar 140 Tepki puanı 3 Ödüller 6 Yaş 26 10 HİZMET YILI RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır HileliCoder' Alıntı: Panzoidden yapıyorsun milleti kandırma!! Genişletmek için tıklayın ... Kardeş İntro olmuyormu o ?
RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır HileliCoder' Alıntı: Panzoidden yapıyorsun milleti kandırma!! Genişletmek için tıklayın ... Kardeş İntro olmuyormu o ?
6 Eyl 2016 #11 Berserker B Üye Katılım 19 Ağu 2016 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır eren21824' Alıntı: Berserker' Alıntı: ZoKa Gaming ( Yazı tipi güzel ve belirgin olsun ) Hareketli Müzik = Skrillex Bangarang Rep Kapıda Genişletmek için tıklayın ... Kardeş onu yaptım da skrillex bangarang da animasyon kafayı yiyo başka şarkı yaparım da face varmı BuğraBey' Alıntı: Kardeşim kanalım için çok önemli eğer yaparsan rep de veririm Haraketli Olsun Güzel Müzikli Olsun Ortasında Lysis Hack yazsın Genişletmek için tıklayın ... kardeşim buyur Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... www.fb.com/Bekir.Acar.Acar
RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır eren21824' Alıntı: Berserker' Alıntı: ZoKa Gaming ( Yazı tipi güzel ve belirgin olsun ) Hareketli Müzik = Skrillex Bangarang Rep Kapıda Genişletmek için tıklayın ... Kardeş onu yaptım da skrillex bangarang da animasyon kafayı yiyo başka şarkı yaparım da face varmı BuğraBey' Alıntı: Kardeşim kanalım için çok önemli eğer yaparsan rep de veririm Haraketli Olsun Güzel Müzikli Olsun Ortasında Lysis Hack yazsın Genişletmek için tıklayın ... kardeşim buyur Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... www.fb.com/Bekir.Acar.Acar
6 Eyl 2016 Yasaklandı #12 BuğraBey B Seçkin Üye Katılım 10 Tem 2016 Mesajlar 366 Tepki puanı 0 Yaş 26 9 HİZMET YILI RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır eren21824' Alıntı: Berserker' Alıntı: ZoKa Gaming ( Yazı tipi güzel ve belirgin olsun ) Hareketli Müzik = Skrillex Bangarang Rep Kapıda Genişletmek için tıklayın ... Kardeş onu yaptım da skrillex bangarang da animasyon kafayı yiyo başka şarkı yaparım da face varmı BuğraBey' Alıntı: Kardeşim kanalım için çok önemli eğer yaparsan rep de veririm Haraketli Olsun Güzel Müzikli Olsun Ortasında Lysis Hack yazsın Genişletmek için tıklayın ... kardeşim buyur Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Eyw. kardeşim rep verildi
RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır eren21824' Alıntı: Berserker' Alıntı: ZoKa Gaming ( Yazı tipi güzel ve belirgin olsun ) Hareketli Müzik = Skrillex Bangarang Rep Kapıda Genişletmek için tıklayın ... Kardeş onu yaptım da skrillex bangarang da animasyon kafayı yiyo başka şarkı yaparım da face varmı BuğraBey' Alıntı: Kardeşim kanalım için çok önemli eğer yaparsan rep de veririm Haraketli Olsun Güzel Müzikli Olsun Ortasında Lysis Hack yazsın Genişletmek için tıklayın ... kardeşim buyur Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Eyw. kardeşim rep verildi
6 Eyl 2016 #13 UstadırMemory U Uzman Üye Katılım 12 Mar 2016 Mesajlar 176 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır BANA YAPARMISIN İMZA HAREKETLİ ARKAYA DWORDTEAM RESMİ ORTDADA USTADIRMEMORY YAZISI SİLİNSİN YİNE YAZSIN YAPARSAN REP VERİRİM
RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır BANA YAPARMISIN İMZA HAREKETLİ ARKAYA DWORDTEAM RESMİ ORTDADA USTADIRMEMORY YAZISI SİLİNSİN YİNE YAZSIN YAPARSAN REP VERİRİM
6 Eyl 2016 #14 Kaizens K ~ 𝓚 ~ Süper Üye Katılım 12 Ağu 2016 Mesajlar 1,207 Tepki puanı 74 Ödüller 8 9 HİZMET YILI RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır eren21824' Alıntı: HileliCoder' Alıntı: Panzoidden yapıyorsun milleti kandırma!! Genişletmek için tıklayın ... Kardeş İntro olmuyormu o ? Genişletmek için tıklayın ... Ortada bir emek yok ve beleş rep kasıyosun. ?
RE: ÇALIŞIYOR İsteyene İntro yapılır eren21824' Alıntı: HileliCoder' Alıntı: Panzoidden yapıyorsun milleti kandırma!! Genişletmek için tıklayın ... Kardeş İntro olmuyormu o ? Genişletmek için tıklayın ... Ortada bir emek yok ve beleş rep kasıyosun. ?
6 Eyl 2016 #15 Muhammed Sefa M Üye Katılım 6 Eyl 2016 Mesajlar 38 Tepki puanı 0 Ödüller 8 9 HİZMET YILI kardeşim bana videonun başında kullanıcağım bi intro yaparmısın adı SEFA olsun