Üye
XSMCapsSMX' Alıntı:allah aşkına bana yap başlığı SMCapsSM OLSUN ŞEKİLLİ 3d olsun bide
burocan81' Alıntı:"Burak Can" diye yaparsan sevinirim
SlayerExpert' Alıntı:XSMCapsSMX' Alıntı:allah aşkına bana yap başlığı SMCapsSM OLSUN ŞEKİLLİ 3d olsun bide
oke yapcam
XSMCapsSMX' Alıntı:SlayerExpert' Alıntı:XSMCapsSMX' Alıntı:allah aşkına bana yap başlığı SMCapsSM OLSUN ŞEKİLLİ 3d olsun bide
oke yapcam
ne zaman yapcan
XSMCapsSMX' Alıntı:bugüne yetişirmi reyiz yapmak kolayda hızlı yapıyonmu
bitmedimi hala 25 dkk oldu
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
SlayerExpert' Alıntı:XSMCapsSMX' Alıntı:bugüne yetişirmi reyiz yapmak kolayda hızlı yapıyonmu
KARDEEŞ YAPTIM İNTRONU YOUTBE ATCAM 2 DK OLUR HEMEN
XSMCapsSMX' Alıntı:SlayerExpert' Alıntı:XSMCapsSMX' Alıntı:bugüne yetişirmi reyiz yapmak kolayda hızlı yapıyonmu
hemen atsana memory hackerse alam
4 gözle bekliyom :heart: :heart: :heart: :heart:SlayerExpert' Alıntı:XSMCapsSMX' Alıntı:SlayerExpert' Alıntı:XSMCapsSMX' Alıntı:bugüne yetişirmi reyiz yapmak kolayda hızlı yapıyonmu
az kaldı öce youtbe atmam lazım buraya atmam için hem de şunu diyim Burak Can isteyen arkadaşımızın introsu bitti youtbe atıldı ala bilir
XSMCapsSMX' Alıntı:4 gözle bekliyom :heart: :heart: :heart: :heart:SlayerExpert' Alıntı:XSMCapsSMX' Alıntı:SlayerExpert' Alıntı:XSMCapsSMX' Alıntı:bugüne yetişirmi reyiz yapmak kolayda hızlı yapıyonmu
az kaldı öce youtbe atmam lazım buraya atmam için hem de şunu diyim Burak Can isteyen arkadaşımızın introsu bitti youtbe atıldı ala bilir
çılgıncagrı' Alıntı:BANADA YAPALİRİMİSİN ADI ÇAĞATAY SANDAL OLSUN LÜTFEN
yiitgven7s' Alıntı:Kardeş kendin yapmıyorsun panzoid.com var böyle birşey lütfen yalan atmayalım.
Çünkü intronun kalitesinden belli Neden Dersen ?
Bir introyu cinema 4d ve after effects ile yaparsın introyu 2-3 saate tamamlarsın. Bu kadar hızlı intro olmaz.
Ve birde kalitesine bakıcaksak bir intro böyle olmaz !
SlayerExpert' Alıntı:yiitgven7s' Alıntı:Kardeş kendin yapmıyorsun panzoid.com var böyle birşey lütfen yalan atmayalım.
Çünkü intronun kalitesinden belli Neden Dersen ?
Bir introyu cinema 4d ve after effects ile yaparsın introyu 2-3 saate tamamlarsın. Bu kadar hızlı intro olmaz.
Ve birde kalitesine bakıcaksak bir intro böyle olmaz !
kardeş 100 tane intr yaptım hazır hepsi harika after effceten bunları isim değiştirip sizlere sunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?