İşyeri fikri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben ve 2 arkadaşım bi yola çıktık dükkan açıyoruz. Ne olduğuna karar vermediğimiz için önümüzde sonsuz seçenek var o yüzden sizede fikirlerinizi sormak istedim biz büyük ihtimalle bir kafe tarzı birşey açıcaz veyahut gözleme ayran vs sattıgımız bir yer olacak. Sizden isteğim aklınızda dikkat çeken farklı bir konsept var mı (Örneğin: nostaljik kafe).

NOT: Yaşadığımız şehir Bayburt ve bilenler varsa burası çok küçük bir yer bir ucundan diğer ucuna yürüme 10 dakikaya gidiliyor :D bu yüzden burada fazla dikkat çekecek konsepte dükkanlar yok. Öyle birşey açmak istiyoruz ki insanların dikkatini çeksin ve müşteriyi kolay yoldan kazanalım. Aklınızda değişik fikirler konseptler varsa önerinize açığız

Şu an düşündüğümüz projeler: Otobüs Kafe / Gözleme Ayran Dükkanı / Nostaljik veya ahşap dekorlu bir kafe

YOK
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Nostaljik veya ahşap dekorlu bir yer açın bence köy havasında ben modern yerlerden daha çok böyle yerleri seviyorum. Kolay gelsin başarılar...

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
şırdancı açabilirsin şuanda tutmayan bir şırdancı görmedim daha pek fazla da yok belirli bölgelerde

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
adanada kazım büfe var bilrimisin muzlu sütüyle meşhurdur. muzlu süt basit birşey diyenler bi videolara baksınlar ne katıyorlar diye

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
adana antep tarafından geliyorum zatende burada pek tutacgını sanmıyorum şırdan bici bici muzlu süt gibi şeyleri düşündükde buranın insanı değişik o yüzden o riske giremiyorum :D

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Klasik bir görünüm güzel olur, old bir manzara verebilirsin diye düşünüyorum

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Nostaljik ve ahşap dekorlu bi kafe gençlerin dikkatini çekicek birşeyler olabilir arkadaşlarıyla toplu gelip eğleneceği nargilesini fln vs. arada bir canlı müzik tutar bence ama sizin kararınız çevrenizde bunun gibi bir kafe yoksa iyi gidebilir

YOK
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Nostaljik ve ahşap dekorlu bi kafe gençlerin dikkatini çekicek birşeyler olabilir arkadaşlarıyla toplu gelip eğleneceği nargilesini fln vs. arada bir canlı müzik tutar bence ama sizin kararınız çevrenizde bunun gibi bir kafe yoksa iyi gidebilir
doğru aslında Türkiye de nargile kafeler çok iyi tutuyor fakat pandemi dönemindeyiz sıkıntı çıkabilir

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum Tren*yol benzeri yerlerde ticaret yapın derim. İnternet alış-verişi yeni dünya artık

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Şırdancı - Kebapçı - Çiğerci - Pideci Bunlar Tutuyor Şu Ara

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Hayirli olsun oncelikle kebapci dusune bilirsiniz guzel olur.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Ben Duşa Kabin Yani Yapıda Çalışıyorum Benim Önerim Duşa Kabin Tabiki Eğer Kabin Takmayı Öğrendinince O Kadar Rahat Oluyorsun Ki Çok Güzel Bir His

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...