Itemsatisdan dava edilmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
beyler ben hesap al-sat yapan biriydim en son sattigim hesap ilk mailden geri cekilmis ve alici benden iade istiyor bende olayin benimle ilgisi olmadigi icin reddettim simdi de seni dava edecem hakim onunde tartisiriz artik bu konuyu cart curt diyor daha 18 bile degilim sizce dava eder mi veyahut etse mahkemenin karari ne olur bu konu hakkinda (1600tlye satmistim)

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Sonucta hesabı sen sattın 1600 tl'ye çocuğa yeni bir hesap ver dolandırıcı olma şerefli ol.

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Hesabı sen sattıysan, senin sorumluluğunda dolayısıyla karşı tarafın zararını karşılaman gerekiyor.

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
Bu iş büyük ihtimalle dava olmadan çözülür çünkü dava için dosya parası avukat vb gibi masrafları var bu yüzden okadar uzamaz ancak bazen öyle insanlar olabiliyor bu kadar maliyetine rağmen en mantıklısı parayı iade etmen

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Tüketici Hakem Heyetine gidebilir ve hesabı verirken siz garanti ettiniz mi hesabın başına bir şey gelirse vs diye... onun dışında site kurallarında öyle bir şey geçiyor mu zararı üslenmenize dair bir şeyi işaretlediniz mi bunlar içermiyorsa sizden hiç bir şey alamaz rahat olun

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
sansına bak adamın valla helal olsuın

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
dostum çok pahalı hesaplar satıyorsun biraz ucuza satsan karşılardın ben öyle yapıyorum bazrn 300 400 tl çekiliyor iade yapman gerekiyor

Üye
2 HİZMET YILI
Tüketici Hakem Heyetine gidebilir ve hesabı verirken siz garanti ettiniz mi hesabın başına bir şey gelirse vs diye... onun dışında site kurallarında öyle bir şey geçiyor mu zararı üslenmenize dair bir şeyi işaretlediniz mi bunlar içermiyorsa sizden hiç bir şey alamaz rahat olun
garanti vesayre yazmadim ilana zaten ilk mail yok isaretli sekilde satmistim

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
garanti vesayre yazmadim ilana zaten ilk mail yok isaretli sekilde satmistim
Site kurallarında yazıyor dostum. Random hesaplar 1 hafta garantili, ana(main) hesaplar sınırsız garantili olmak zorunda. Satış,İlan kurallarını okumadan satış yaparsan olacağı bu. Güvenilir olmayan yerlerden alma birdaha hesap.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
çocuk her türlü alacağını alır davada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...