Merhaba,
arkadaşlar bir miktar sermayem var itopya incehesap gibi bir dükkan açmak istiyorum fakat ürünleri nereden alıyorlar bunu bilmiyorum yani garantili bir şekilde ürünleri nereden ala bilirim?
Bu işte sizce en dikkat edilmesi gereken şey ne ilk zamanlarda hem teknik servis hem ürün satışı olarak düşünüyorum.
Tavsiye ve önerilerini bekliyorum.
İyi forumlarr.
Markalara iş için mail at sonra bir toplantı aracılığıyla görüş eğer kabul ederlerse sana toplu olarak mal satıcaklar sende kendi sirketinde kar ını ekleyip satıcaksın
Markalara iş için mail at sonra bir toplantı aracılığıyla görüş eğer kabul ederlerse sana toplu olarak mal satıcaklar sende kendi sirketinde kar ını ekleyip satıcaksın
Evet ayriyetten güzel bir internet sitesi hazirlamalisin, ve kendine ekip kurmalısın destekle ilgilenecek ,pazarlamayla ilgilenecek ,muhasebeyle ilgilenecek ,reklamcılıkla ilgilenecek v.b...
Zor iş sermaye olsa bile önce markanın reklamı iyi yapılmalı bilinmeli piyasada adını duyurmalı ve kendine yer edinmeli buda işin zor kısımlarından ve güvence vermeli ve en önemlisi tek başına olmaz elbet bir ekibin olmalı.