çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
eyw bi göz atıcamDostum link bırakmak yasakmı bilmiyorum ondan bırakmadım ama Amazon Japonyada çok güzel 10k ya Asus Tuf gaming laptoplar var bir göz at TR den alma.
teşekkürler bahsettiğin leptopa göz attım gayet güzel soğutmasından memnun musun?ben excalibur g900 kullanıyorum kankam gayet memnunum bakabilirsin istersen bütçene uygun gelirse
Evet memnunum ama yani çok da ağır oyunlar oynayacaksan laptop soğutucusu almanı tavsiye ederim bu sadece bu ürün için değil diğer laptoplarda da aynıteşekkürler bahsettiğin leptopa göz attım gayet güzel soğutmasından memnun musun?
Klavye ? Ayrıca neden Trden almasın ki zaten gümrükle aynı fiyata geliyor.Dostum link bırakmak yasakmı bilmiyorum ondan bırakmadım ama Amazon Japonyada çok güzel 10k ya Asus Tuf gaming laptoplar var bir göz at TR den alma.
O fiyatlara gümrük eklenmiyor dostum. Gümrük vergisinin telefon hariç neyden alındığını iyi araştır Dış İşleri Bakanlığından.Klavye ? Ayrıca neden Trden almasın ki zaten gümrükle aynı fiyata geliyor.
Dostum eğer getirtebilme imkanı varsa, dolar-euro kuru göz önünde bulundurduğumuz halde bile daha uyguna geliyor.Klavye ? Ayrıca neden Trden almasın ki zaten gümrükle aynı fiyata geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?