- Moderatör
-
Mizah anlayışın yoksa beğenmessin yapcak bişey yokz-nation deme bana mk
Mizah anlayışın yoksa beğenmessin yapcak bişey yok
Türk dizisi bakmıyon mu bakıyosan tavsiye verir misin
Z - Nation kusacak bişey yokki The Walking Dead gibi diziZ - Nation gibi 2.sınıf yapım dizilere bulaşmayın, kusabilirsiniz. Bu arada finale kadar izleyemeyi başaran @ioz arkadaşımıza miğdesinden dolayı tebrik ediyorum.
- Merlin [1. ve 2.seri] [Efsane]
- The Vampire Diaries
- The Originals
- Teen Wolf [1. ve 2. seri] [Efsane]
- Once Upon a Time [Güzel]
- Breaking Bad [Güzel]
- The Walking Dead
- Revolution [Efsane]
- Terra Nova
- Legend of Seeker [Efsane]
- Game of Thrones [Efsane]
- 2 Broke Girls [Güzel]
- Gossip Girl [Efsane]
- Mr Robot [Efsane]
- Fringe
- Friends
- Dexter
- Lost
- Spartacus [Tüm seriler, kan ve kum vs.] [Efsane]
- Camelot
- Davinci's Demons
- Doctor Who [Efsane]
- How I met Your mother
- The Flash
- Arrow
- Mom [Güzel]
- SmallVille [Efsane]
Edit: yukarıda efsane yada güzel yazmadığım diziler var. Diyeceksin ki bunları neden izledin. Şimdi şöyle açıklayayım arkadaşlar, ben çok pis bir şekilde dizi seçerim. Yani benim izlediğim diziler & filmler düşük kalitede , orta kalitede yapımlar değil, gerçekten ama gerçekten çok üst düzey kalite dizilerdir. O yüzden verdiğim 27 dizinin 27 side efsanedir. Benim yanına yazdığım efsane kelimesi efsane efsanesi olarak algılayın daha iyi. Yani verdiğim listedeki her türlü diziyi izleyebilirsiniz, eğer gerçekten mideniz ve beyniniz varsa beğenmeme şansınız yok zaten.
Listedeki bir kaç dizi zamanında iptal edildi. Mesela revolution gibi, fakat bu dizinin kötü olmasıyla alakası yok, iptal edilen diziler bile mükemmeldi. Ondan dolayı , listeden birini seçin arkanıza yaslanın.
Z - Nation kusacak bişey yokki The Walking Dead gibi dizi
What is Merlin seri 2? I did watch Merlin. it was 5 season and just MerlinZ - Nation gibi 2.sınıf yapım dizilere bulaşmayın, kusabilirsiniz. Bu arada finale kadar izleyemeyi başaran @ioz arkadaşımıza miğdesinden dolayı tebrik ediyorum.
- Merlin [1. ve 2.seri] [Efsane]
- The Vampire Diaries
- The Originals
- Teen Wolf [1. ve 2. seri] [Efsane]
- Once Upon a Time [Güzel]
- Breaking Bad [Güzel]
- The Walking Dead
- Revolution [Efsane]
- Terra Nova
- Legend of Seeker [Efsane]
- Game of Thrones [Efsane]
- 2 Broke Girls [Güzel]
- Gossip Girl [Efsane]
- Mr Robot [Efsane]
- Fringe
- Friends
- Dexter
- Lost
- Spartacus [Tüm seriler, kan ve kum vs.] [Efsane]
- Camelot
- Davinci's Demons
- Doctor Who [Efsane]
- How I met Your mother
- The Flash
- Arrow
- Mom [Güzel]
- SmallVille [Efsane]
Edit: yukarıda efsane yada güzel yazmadığım diziler var. Diyeceksin ki bunları neden izledin. Şimdi şöyle açıklayayım arkadaşlar, ben çok pis bir şekilde dizi seçerim. Yani benim izlediğim diziler & filmler düşük kalitede , orta kalitede yapımlar değil, gerçekten ama gerçekten çok üst düzey kalite dizilerdir. O yüzden verdiğim 27 dizinin 27 side efsanedir. Benim yanına yazdığım efsane kelimesi efsane efsanesi olarak algılayın daha iyi. Yani verdiğim listedeki her türlü diziyi izleyebilirsiniz, eğer gerçekten mideniz ve beyniniz varsa beğenmeme şansınız yok zaten.
Listedeki bir kaç dizi zamanında iptal edildi. Mesela revolution gibi, fakat bu dizinin kötü olmasıyla alakası yok, iptal edilen diziler bile mükemmeldi. Ondan dolayı , listeden birini seçin arkanıza yaslanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?