Hangi dönem de geçiyo ve kaç sezon hocam?İzlediğim en iyi anime samurai champlooydu japonya edo dönemini çok güzel anlatmıştı ve gerçekten karakterlerin gelişimi çok iyiydi.Hafif şakalarla dram ve gerilimi çok iyi vermişti gerçekten izlemeyen varsa kesinlikle izlesin.Tek sıkıntısı çok kısa olmasıydı keşke daha uzun olsaydı.
One piece'ı izlemedim ama konusuna birazcık bakıp başlıyabilirimOne piece <3
Bunu bi kaç arkadaşım daha önermişti başlamanın zamanı geldi öyleyse skdjsdkjİzlediğim en iyi anime net Bleach'dır. Ne kadar animeden değil mangadan da devam etse mükemmel bir anime tavsiye ederim
i watched one piece btw. ty <3One piece <3
Kanka death note'u izledim gerçekten efsane diyebilceğim bi animeydi. Hero academia ve steins gate daha önce hiç duymadım ama bi göz atsam iyi olucak sanırım. Teşekkürler önerin içinSteins gate, death note ya da my hero academia
izledim onu bro. Bu arada yeni bölümleri pazartesi günü oynuyomuş bilginiz olsun izleyen arkadaşlar varsa takip edebilirAttack on Titans
göz atıcamShigeo tafsiye ederim
bu isim neymiş ya böyle sdjksdkjMaou gakuin no futekigousha shijou saikyou
hemen bakıyorum hocamThe beginning
Narutoyu yaklaşık bi 60 bölüm izledim ve konusu falan efsaneydi ama boş vaktim olmadığı için devam edememiştim onu da hemen listeme ekliyorum teşekkürler dostumİzlediğim en iyi anime Naruto olaiblir, fillerlar olmasa imdb puan 9,5 görürdü bence.
Hİkayedeki tüm karakterlere deyinmeleri geçmişin anlatmaları karakterleri tanıtmaları çok güzel bir şey bence.
Dostum onu izledim ya gerçekten dediğin kadar güzel benim de top10 listeme girer yani. O tarz bi anime daha bulsam düşünmeden izlerimEn sevdiğim gerilim tarzı, bir numarama koyarım: Death note.
Kanka ismi deisik biraz ama efso anime çerezlikgöz atıcam
bu isim neymiş ya böyle sdjksdkj
hemen bakıyorum hocam
Narutoyu yaklaşık bi 60 bölüm izledim ve konusu falan efsaneydi ama boş vaktim olmadığı için devam edememiştim onu da hemen listeme ekliyorum teşekkürler dostum
Konusuna bakayım izlerim kankamKanka ismi deisik biraz ama efso anime çerezlik
Hacı onu izledim ya zaten ksjdskjKnk ben spor taraftarıyım o yüzden tusubasa derim kaptan tusubasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?