Şuanki Sesonun Bölümleri Pek HOşuma Gitmesede Önceden Keyifliydi Ayrıca Kişiden Kişiye Değişir Bİliyorum Ama Yabancı Dizinin Kralı GoT'Dur Başkada TanımamThe 100 izlemediysen yabancı dizi izledim deme :S
The 100 izlemediysen yabancı dizi izledim deme :S
GOT'un ilk 5 bölümünü en az 50 kere izlemişimdir nedense bir türlü devam ettiremedim gerek iş olsun gerekse farklı nedenlerden dolayı fırsat bulamadım yani o diziye ne zaman başlasam birşey oluyor odaklanamıyorum artık izlemekten vazgeçtimGame Of Thorens - Vikings (1 Sezon Biraz Sıkabilir Ama 2 Den Sonra Olay Başlıyor) - Agents Of Shield İstersen Daha Çok
Şuanki Sesonun Bölümleri Pek HOşuma Gitmesede Önceden Keyifliydi Ayrıca Kişiden Kişiye Değişir Bİliyorum Ama Yabancı Dizinin Kralı GoT'Dur Başkada Tanımam
Hata Yapmıssın Yerinde Olsam Açar Direk İzlerim Fakat Herşey Açık Dizide Ona Göre Tedbir Al Bi anda sex sahnesi çıkabilir.GOT'un ilk 5 bölümünü en az 50 kere izlemişimdir nedense bir türlü devam ettiremedim gerek iş olsun gerekse farklı nedenlerden dolayı fırsat bulamadım yani o diziye ne zaman başlasam birşey oluyor odaklanamıyorum artık izlemekten vazgeçtim
müsait bir zamanda tam detaylı şekilde o diziye devam ediceğimSupernatural bestim
Şimdi hocam uzayda yaşayan insanlar dünyaya inmeden önce dünyayı bomboş zannediyorlardı.Yaşam olduğundan bile şüpheliydiler. Fakat orada yaşayan dünyalılar var o ilk bölümden sur olayı nedir anlamadım?Surlar tamamen orada yaşayan dünyalılara aitizledim kanka o dizi hakkında şunu sorabilirmiyim ben ilk bölümlerini izlerken adamlar dünyaya inmişlerdi fakat 1 bölümden sonra hemen gelişmişler sur felan çekmişler koloni kurmuşlar yani merak ettimde filmde bir atlamamı oldu yoksa hızlı geçişmi yapmışlar ondan sonra pek sarmadı zatenheleki filmde en sevmediğim tipler olunca daha şans bile veremedim
13 Sezonu Görümcü Pek İzlesim Kalmadı 13 Sezonluk Dizimi Olur mq Diyesim GeldiSupernatural bestim
13 sezonuda izledim 1,2 bölümde sıkıldım13 Sezonu Görümcü Pek İzlesim Kalmadı 13 Sezonluk Dizimi Olur mq Diyesim Geldi
11 gibi bir kız varmı başrolunde beni filme bağlıyacaksupernatural stranger things gibi
Teen wolf sıkmadı mı en son 2 yıl önce TLC de izledim ve 2 bölümde sıkıldımPerson Of Interest
The Secret Circle
Teen Wolf
The Vampire Diares
The Gifted
Da Vinci's Demons
Şimdi o sur meselesi şöyle olduBen filmin 1 veya 2 bölümünü izledim adamlar dünyaya inmişlerdi etrafı keşfediyorlardı felan hatta birisi suya düşmüştü garip şeyler oluyordu gölette herneyse herşey böyle iken birsonraki bölüme geçiş yaptım dizi kaldığı yerden devam etmedi adamlar sur çekmişler bide silahları felan vardı yani ne ara öyle oldu anlıyamadım acaba dizide bir atlamamı oldu diye düşünüyorum
Teen Wolf izlenmez mi aga ilk bölümleri biraz sıkıcı olabilir ama sonra bir ekşın ki yüzünü ekrandan ayıramazsınTeen wolf sıkmadı mı en son 2 yıl önce TLC de izledim ve 2 bölümde sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?