İzleyiciden Görünmeden Atma Hilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Selamun Aleyküm Arkadaşlar Haftalardır Şu Hileyi Arıyorum İsmini Bilen Varmıdır Hileyi Bulana 10000 JP Verilecektir
 Özellikleri İzleyicide Gözükmeme  Odada Gözükmeme  İzleyiciden Odayı Boşaltma
Ersin Yekinin Youtubede Videosu Var OG Baskını Adlı O Videodaki Gibi

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
o adam 3 yıldız h ack deil anlıcağın ben destek bölümüne videoyu attım cevap olarak belirli bi miktar ücret karşılığında o yetkiye sahip olabiliyon

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Chaky' Alıntı:
o adam 3 yıldız h ack deil anlıcağın ben destek bölümüne videoyu attım cevap olarak belirli bi miktar ücret karşılığında o yetkiye sahip olabiliyon

O Belirli bir ücretten bahsettiğin Ücrette, Kim bilir Ne kadardır. Bu tür yazılımı bulmak da pek kolay değil, Bulunsa da çok çabuk fix yer. Oyunun Erişimini tamamen kısıtlamaktan "Dava" ve "Bilişim Suçları'na" Şikayet etme hakkına sahip kılınırlar. Buda çok baş ağrıtır, Tekrar bir düşünmek gerek. Yinede İyi arayışlar..

Üye
9 HİZMET YILI
Chaky' Alıntı:

Belirli Bir Ücreti Yok Beleş Hile Bizim Arkadaslarda Var Ama Kimseye Vermiyorlar Dediklerine Göre En Fazla 5 Kişide Varmış Bu Hile

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
bersan3301' Alıntı:
Chaky' Alıntı:

Belirli Bir Ücreti Yok Beleş Hile Bizim Arkadaslarda Var Ama Kimseye Vermiyorlar Dediklerine Göre En Fazla 5 Kişide Varmış Bu Hile

O nasıl bir arkadaştır, Dostuna güveni yok. Bizim ortamlarda bir şeyini paylaşmayana, Zındık" denir. Sen o arkadaşınla, Arkadaş olduğunu tekrar bir düşün :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...