1 Kas 2020 #1 samba1903 S Onaylı Üye Katılım 24 Tem 2018 Mesajlar 51 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Ödüller 3 7 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap arkadaşlar linkini verdiğim youtube kanalının moderatörlüğünü yapıyorum. Sizce bu kanal büyüyebilirmi? eğer büyüyebilirse önerileriniz nedir?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap arkadaşlar linkini verdiğim youtube kanalının moderatörlüğünü yapıyorum. Sizce bu kanal büyüyebilirmi? eğer büyüyebilirse önerileriniz nedir?
1 Kas 2020 #2 IKeyfoTc I Üye Katılım 1 Nis 2017 Mesajlar 47 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI Kanala düzenli her gün veya 2 günde bir video atılırsa birde kaliteli ve samimi olursa bence büyüyebilir
Kanala düzenli her gün veya 2 günde bir video atılırsa birde kaliteli ve samimi olursa bence büyüyebilir
1 Kas 2020 #3 Ramazan8922 R Üye Katılım 1 Kas 2020 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Yaş 29 5 HİZMET YILI Daha dikkat çekici videolar paylaşabilir düzenleme yapılabilir trend olan videoların altına reklam yapılarakta yavaş yavaş büyüyebilir unutma herşeyin başı reklam
Daha dikkat çekici videolar paylaşabilir düzenleme yapılabilir trend olan videoların altına reklam yapılarakta yavaş yavaş büyüyebilir unutma herşeyin başı reklam
1 Kas 2020 #4 yukackin Y Onaylı Üye Katılım 29 Eki 2020 Mesajlar 50 Tepki puanı 0 5 HİZMET YILI daha çok konuşma dikkat çekiyor insanlara nasıl aktardığına bağlı
8 Kas 2020 #5 memoryhackerstyme M bugünde benim için yakın Uzman Üye Katılım 23 Ara 2019 Mesajlar 192 Çözümler 2 Tepki puanı 18 Yaş 22 6 HİZMET YILI çekilişler yaparsan daha çok takip edilirsin.
9 Kas 2020 Konuyu başlatan #6 samba1903 S Onaylı Üye Katılım 24 Tem 2018 Mesajlar 51 Çözümler 1 Tepki puanı 3 Ödüller 3 7 HİZMET YILI memoryhackerstyme' Alıntı: çekilişler yaparsan daha çok takip edilirsin. Genişletmek için tıklayın ... çekilişi denedim ama hiç geri dönüş olmadı üstelik zarara uğradım Post automatically merged: 9 Kas 2020 IKeyfoTc' Alıntı: Kanala düzenli her gün veya 2 günde bir video atılırsa birde kaliteli ve samimi olursa bence büyüyebilir Genişletmek için tıklayın ... sence aynı konu üzerindenmi yoksa farklı farklımı. örneğin aynı oyun üzerindenmi yoksa farklı farklı oyunlarmı?
memoryhackerstyme' Alıntı: çekilişler yaparsan daha çok takip edilirsin. Genişletmek için tıklayın ... çekilişi denedim ama hiç geri dönüş olmadı üstelik zarara uğradım Post automatically merged: 9 Kas 2020 IKeyfoTc' Alıntı: Kanala düzenli her gün veya 2 günde bir video atılırsa birde kaliteli ve samimi olursa bence büyüyebilir Genişletmek için tıklayın ... sence aynı konu üzerindenmi yoksa farklı farklımı. örneğin aynı oyun üzerindenmi yoksa farklı farklı oyunlarmı?