Süper Üye
Bana mekanları söylerseniz iyi olur.
Moderatörün son düzenlenenleri:
tişikkürrlerrr cnm yer isimleri içinİzmir saat kulesine mutlaka uğra güzel fotolar çekersin. Sonra Efes Antık Kenti var. Agora Ören Yeri var. Kültürpark var varda var buraları gez ondan sonra sana tekrar öneririm.![]()
rica ederim doya doya geztişikkürrlerrr cnm yer isimleri için
inşallah yolum düşücek gezicemmrica ederim doya doya gez![]()
Nerede olduğunu unuttum fakat merkezi bir yerdeydi sanırım alsancak olabilir Borsa bira diye bir mekan vardı mekandaki alkollerin fiyatları borsa gibi inip çıkıyor mesela bira 25.80 tl 2 dakika sonra 25.90 bazen market fiyatından ucuz olabilirken bazen de pahalı oluyor diyelim 22,10 tl ye düştü herhangi bir ürün garsonu çağırıp o fiyattan 3 tane kitlediğini söylüyorsun ve ürünün fiyatı 50 tl olsa bile sen 22,10 dan içmeye devam ediyorsun mükemmel bir konsept bütün mekan idda bayisindeki dayılar gibi ekrana kitlenmiş oluyorBana mekanları söylerseniz iyi olur.
kemeraltı çarşısı tavsiye ederim çok güzel lezzetler var içerideBana mekanları söylerseniz iyi olur.
İzmir, tarihi ve kültürel zenginlikleri, doğal güzellikleri ve lezzetli yemekleriyle ünlü bir şehir. Gezilecek bir çok güzel yer var, tavsiyeler m rahatlatıcı:Bana mekanları söylerseniz iyi olur.
knk İzmir baştan aşağı güzel zaten. Alsancak öneiririm özellikle Alsancak arka kafe.Bana mekanları söylerseniz iyi olur.
Gezilecek Güzel Mekanlar:Bana mekanları söylerseniz iyi olur.